Note to self: Lomaile enemmän

Kriselda

 

Kaksi vuorokautta takana Los Angelesissä ja täällä ollaan pikku hiljaa päästy lomatunnelmiin. Pari duunijuttua vielä ja henkinen jet lag on päällä, mutta muuten täällä on ollut aikaa tehdä niitä itselleen tärkeitä asioita: syödä hyvin, liikkua ja hengittää. Toki olemme aikatauluttaneet kavereiden ja sukulaisten tapaamisia, ja olen joutunut hoitamaan pakollisia asioita, kuten käydä meikkiostoksilla (hui kamalaa!).

Ensin matkalaukkuni tuli perille myöhäisemmällä lennolla, sitten huomaan, että meikkipussi oli jäänyt jonnekin matkan varrelle. Onneksi suuremmilta vahingoilta ollaan vältytty ja pääsenpähän tutustumaan Sephoran ihmeelliseen maailmaan! Olen niin anti-shoppailuihminen, että keskityn vapaalla mielummin muihin asioihin.

 

 

Roudasin lokakuun ja marraskuun lehdet mukanani ja nyt nekin on luettu läpi. Jo pari päivää auringossa (ja ennen kaikkea vapaalla) on tehnyt ihmeitä. Pitkästä aikaa olen nukkunut hyvin, jaksanut treenata ja olen myös syönyt hyvin. Aivot ovat tällä hetkellä niin narikassa, että päivän ainoat huolenaiheet ovat se, että missä sitä söisi seuraavaksi.

En muistanutkaan, että Amerikan ruokatarjonta on maailman parasta. Teki mieli mitä tahansa maailman keittiötä, niin täältä löytyy. Toki ruuan taso on vaihtelevaa, mutta täällä on niin monikulttuurinen meininki, mikä heijastuu myös ruokakulttuuriin.

Tähän rentoon länsirannikkolaiseen meininkiin voisi tottua. Ihmiset ovat super iloisia, kohteliaita ja sosiaalisia, että ihan jopa hävettää oma tuppisuisuus. Jengi on niin zen, eikä ihme, kun viettävät suunnilleen 1/3 osa päivistään ruuhkassa istuessa. Autossa istuminen paitsi kehittää kärsivällisyyttä, mutta on myös kovin meditatiivista.

 

Huomenna mennään tsekkaamaan legendaarinen Hotel Roosevelt täällä Hollywoodissa ja sunnuntaina onkin jo hääjuhlat! Palataan, kun aivoissa alkaa taas liikkua. Siihen asti matkaa voi seurata lähemmin Snapchatistä: @kriseldaerika.

 

 

Aurinkolasit: Marc Jacobs
Body: Bik Bok

 

 

 

Kommentit

nnoora (Ei varmistettu) http://messyhaircoffeevogue.tumblr.com/

Tosi mageet kuvat! Näistä jotenkin huokuu se Californian & LAn fiilis.

Kriselda
Kriselda

Kiitos! :) Täällä on niin ihanaa. Voisin jäädä tänne lopputalveksi...

Kommentoi