One Night In Lapland

Kriselda

 

Terveiset Leviltä! Lähdin perjantaina elämäni ensimmäiselle pressimatkalle Urban Decayn kanssa. Päämäärästä ei ollut tietoa, mutta tiesimme, että tulisimme viettämään hauskan 24h Suomen rajojen sisällä. Tarkoituksena oli testailla UD:n All Nighter -meikkivoidetta ääriolosuhteissa!

Ennen sitä saimme pikameikit UD:n Stockan pisteellä, josta seikkailumme jatkui ensimmäiselle tehtävärastille Fabianinkadun Escape Roomiin. Jo siellä päästiin halailemaan toisiamme, sillä valitsemamme huone oli yllättävän pelottava ja tukeuduttiin toinen toisiimme tehtäviä ratkaistaessa :D saatiin siis hyvä adrenaliinipiikki heti alkuillasta!

 

Escape Roomilta seikkailu jatkui kohti lentokenttää, minkäs muun kuin pitkän valkoisen limusiinin kyydissä ja automatkan aikana arvailuleikki määränpäästä jatkui. Kentälle saavuttaessa saimme liput kirjekuorissa ja sieltä paljastui kuin paljastui tulevan illan kohde: Kittilä!

Lappi vei meikäläisen sydämen muutama viikko sitten, joten olin aivan tohkeissani, kun saavuimme Leville. Nyt ehkä tiedän, miltä tuntuu olla polttarisankari, kun ei yhtään tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu! :D

 

 

Taksi kurvasi Levin keskustaan, jossa menimme illallistamaan lappiravintola Jängällään. Tykkään pohjoisen mauista ja maistoin elämäni ensimmäistä kertaa riekkoa. Ja vielä millä tuurilla, sillä sitä oli lautasella kolmella eri tavalla valmistettu.

Illallisen jälkeen oli luvassa lisää yllätyksiä, kun matka jatkui Hullu Poro Areenalle. Siellä meitä odotti aitio, joka oli koristeltu UD:n meikein, kuppukakuin ja karkkibuffalla! Ainiin, ja oli siellä myös JVG:n keikka. Oli ihan s u p e r hauska ilta ja, mikäli seurasit Insta Storyä niin toivottavasti meininki välittyi myös sinne asti!

 

Olen edelleen kuin puulla päähän lyöty, miten kaikki oli loppuun asti ajateltu jokaista yksityiskohtaa myöten! Ja miten kiitollinen olen siitä, että pääsin mukaan tällaiselle reissulle. Iso kiitos ja hatunnosto Urban Decayn Suomi-tiimille super upeasti järkätystä vuorokaudesta. Näitä lisää!

 

 

Kuvat: Julia Toivola

Kommentoi