Oudot jutut 2.0

Kriselda

 

 

Muistatteko tämän postauksen? Noh, oudot jutut saa jatkoa. Meillä kaikilla on omia tapojamme, jotkut vähän enemmän outoja kuin toiset. Ja hyvin usein emme ole yksin näiden asioiden kanssa. Joka tapauksessa, this is a judgement free zone

 

♡ Kirjoitan puhelimeni muistiin ystävieni laukomia mitä erikoisempia ja hauskoja kommentteja. Kannattaa siis varoa, mitä mun seurassa sanoo - tämä ihan positiivisessa mielessä.

 

♡ Kirjoitan muutenkin paljon asioita ylös, koska minulla on maailman huonoin muisti. Muistan kuitenkin paljon irrelevantteja asioita, kuten tarkan päivämäärän koska olen tavannut poikaystäväni ensimmäistä kertaa. #vainmuijajutut. 

 

♡ Minulla on vähän järjetön huumorintaju. 90% siitä on sellaista, että joudun usein pidättelemään itseäni esim. töissä tai uusien ihmisten seurassa.

 

♡ Saan imuroidessa aivan käsittämätönä mielihyvää, kun kuulen miten kaikki pikkukivet menevät imurin vartta pitkin. (Tapahtui äsken eteistä imuroidessa).

 

♡ Minulla on tapana levitellä tavaroitani ympäriinsä. Kuvauspaikoilla, ystävien luona, toimistolla, you name it, merkaan reviirini.

 

♡ Soittolistani koostuu hyvin usein pelkästään yhdestä biisistä, jota soitan repeatillä kyllästymiseen asti. Tällä hetkellä soi tämä

 

 

P.S. Voinko näyttää yhtään enempää väsyneeltä? Onneksi parin päivän päästä koittaa kauan odotettu LOMA!

 

 

Kuvat: Ronja
TAKKI: GINA TRICOT
PAITA: UFF
HOUSUT JA KENGÄT: NELLY.COM (TÄÄLTÄ JA TÄÄLTÄ)

 

Lue myös: 5 x oudot jutut
 

  

Kommentit

T Pan (Ei varmistettu)

Miten upealta näytät näissä kuvissa, wow!! Oot muutenkin huippu staili ja kaunotar, mutta nää kuvat on täysi 10!

Kriselda
Kriselda

Apua, no voi kiitos! Vähän väsyny muija, mutta onneks Ronja on taitava kuvaaja :D

Elisa Lepistö

Yhdyn ylempään kommenttiin! WAU Kriselda! <3 Ja toi vaalea tukka sopii sulle tosi hyvin !

Kriselda
Kriselda

Kiiiitos Elisa! Oon viihtyny tässä tukassa tosi hyvin! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Vitsi sun kaa, näytät niin kauniilta ja sulla on aina tosi kivat kuvauspaikat sisälläkin! :) Olisi ihan mahtavaa tavata joskus ja napata kahvit & kuvat jossain! :)

Kriselda
Kriselda

Kiitos ihana ja welcome back! Todellakin mennnään!

Kommentoi