PEACHES FOR DAYS

Kriselda

 

 

 

Haave räikeämmästä tukasta on ollut ajatuksissa iät ja ajat, mutta 26 vuotta tummatukkaisena hiusten värjäämisen realiteetit ovat tulleet enemmän tai vähemmän vastaan. Voitte siis kuvitella, etten ole voinut olla miettimättä kaikkia uusia mahdollisuuksia hiusten värjäämiseen suhteen siitä lähtien, kun blondasin hiukseni viime syksynä.

 

Nähtyäni Erikan blogissa inspiraatiota blorange-hiuksista, en ole saanut asiaa pois mielestäni. Konsultoin kampaajaani värjäyksestä ja ehdin jopa puhua innostuksestani Julialle, kun hän vinkkasi L’Oréalin uusista Colorista-hiusväreistä! Kampaajalle asti olisin joutunut odottamaan ja vaikka olen luonteeltani hyvin kärsivällinen ihminen, niin eipä mennyt kauaa, kun istuin Julian kylppärissä toteuttamassa unelmiani.

 

 

Harvemmin teen mitään kovin impulsiivista, mutta en olisi voinut olla tyytyväisempi kokeiluun! Jopa isoäidiltäni tuli onnitteluviesti, että väri näyttää hyvältä!

Ensikosketus blorange-tukkaan tapahtui siis Colorista Washout Peach Hair -kevytvärillä. Värjäys onnistuu helposti kotona ja mikäli on tyytymätön sävyyn, ei hätää - väri kestää vain muutaman pesun. Sävyn voimakkuutta voi säädellä vaikutusajalla ja pesujen myötä se haalistuu nätisti.

Sarjasta löytyy yhdeksän eri sävyä ja meikäläisen testailut sävyjen kanssa jatkukoon. Nimittäin nyt löytyi sen verran täydellinen kevytväri, jolla voi vaihdella omaa lookiaan!

 

 

Kuvat: Julia Toivola

 

 
Lue myös: 
Blown away: Dyson supersonic
Vaalennettujen hiusten hoitovinkit

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

VAU! Aivan mieletön tukka! Tuo väri on todella upea!

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Harkitsen vakavasti kestosävyä!

Tuutiipp
Tiiallisuus

Ihanat, raikkaat ja keväiset hiukset :) Tuli itsellekkin pakottava tarve nyt HETI värjätä hiukset !

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Suosittelen todellakin testaamaan noita Colorista-värejä. Niistä on hyvä aloittaa :)

Kommentoi