The Perfect Beauty Serum

Kriselda

 

 

Kun ensimmäinen ryppyni puheksi 25-vuotissyntymäpäivänäni, aloin instant kiinnostumaan ihonhoidosta. En ollut ennen tätä ymmärtänyt öljyjen, kasvonaamioiden tai seerumeiden merkitystä. Kylpyhuoneen kaapista löytyi siihen saakka vain palasaippua ja kookosöljyä. Nyt ihonhoidosta on tullut paljon kokonaisvaltaisempaa. 

Brittiläinen luonnonkosmetiikkabrändi Evolve vei sydämeni ensikokeilulla. Jo pakkausten muotoilu ja etikettien graafinen ulkoasu teki minuun vaikutuksen. Lisäksi tuotteet tehdään käsin pienissä erissä ja jokaisen tuotteen kyljessä lukee tekijän nimi! Kosmetiikkalaukustani löytyy merkin hyaluronihapposeerumi ja nyt on sen verran vakuuttavaa kamaa, että tätä en voi olla jakamatta. Sharing is caring. 

 

Kehostamme löytyy luonnostaan hyaluronihappoa, mikä ylläpitää ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Joskin ikääntymisen myötä sen tuotanto vähenee ja varsinkin Suomen karuissa sääolosuhteissa iho kärsii ja vanhenee ennenaikaisesti.

Hyaluronihappo on myös suosittu täyteaine kauneuden hoidossa. Sitä käytetään sekä sisäisesti pistoksina (ryppyjen ja juonteiden silottamiseen, sekä huulten muotoilussa), että ulkoisesti hoitotuotteissa. Hyaluroni sitoo itseensä jopa 1000 kertaa vettä omaan painoonsa nähden, mikä on tekee siitä täydellisen kosteuttajan ja kiinteyttäjän. 

 

 

Evolven seerumi on yksi harvoista ihon hoitotuotteista, jotka otin mukaan matkalleni. En pelkästään optimaalisen matkakoonsa takia, vaan myös tehokkuudensa ja monikäyttöisyydensä takia. Seerumi piti ihoni hyvin kosteutettuna koko lennon ajan Helsingistä Losiin. Eli on siis erinomainen matkakumppani!

 

Parasta tässä on se, että se sopii hyvin kaikille ihotyypeille riippumatta vuodenajasta! Seerumi on hyvin riittoisaa: yksi pisara riittää koko kasvoille. Olen käyttänyt tuotetta myös kaulalle ja käsiin. Seerumi edesauttaa kollageenin tuotantoa ja kosteuttaa syvältä jättäen ihon kimmoisaksi!

Hyaluronihapon lisäksi seerumi sisältää ruusuvettä, aloe veran hedelmäjauhetta, granaattiomenauutetta ja kosteuttavaa glyseriiniä. Kaikki Evolven tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Suomessa tuotetta saa tilattua House of Organiciltä (täältä) tai suoraan Evolven nettisivuilta (täältä).

 

 

// I’ve found the one. The perfect serum that suits everybody, regardless of your age, skin type or season! It’s the Hyaluronic Serum from British organic beauty brand called Evolve. Even the packaging is so simple and pretty that you don’t want to try it out. Hyaluronic acid is highly effective when it comes to moisturizing. It helps reduce wrinkles and fine lines making your skin resilient and smooth!

 

 

Lue myös:
Talvi-ihon pelastus
Beauty Routines: Ihon puhdistus

 

Kommentit

nakedtruth
naked truth

Muakaan ei ole hirveästi kiinnostanut mitkään seerumit, öljyt ym. Pelkällä kosteusvoiteella olen tähän asti pärjännyt, mutta tuo seerumi kuulostaa niin hyvältä, että pakko testata! Sitä paitsi, mullakin heräs yhtäkkiä kamala kiinnostus ihonhoitoon ja erilaisiin kosmetiikka- sekä ihonhoitotuotteisiin. Kiitos vinkistä :)

Kriselda
Kriselda

Hehe, sitä alkaa muuttamaan omia tapojaan vasta kun siihen tulee tarve :) Toinen erinomainen seerumi, jota Suomessa käytän on Mádaran SOS Hydra Repair. Sisältää kans hyaluronihappoa! Suosittelen :)

Susulainen
Susula

Kiitos tuotevinkkauksesta! Sait seerumi-skeptikon vakuutettua ;) Klikkasin heti ostoksille. Tuota Mádaran tuotetta oli joku kommentoinut että jättää "kiristävän kalvon" ihoon kuivuttuaan.. ja että kaipaa rasvan vielä päälle.. onko sulla sama kokemus? 

Kriselda
Kriselda

Jee, eipä mitään! Toivottavasti pidät siitä :) Mulla Mádaran seerumi ei ole jättänyt kalvomaista fiilistä iholle. Olen käyttänyt sitä rasvan sijasta meikin alla!

Kommentoi