Same but different

Kriselda

 

 

Miten paljon onkaan vuodessa ehtinyt tapahtua. Taas. Tuntuu siltä, että moni asia on pysynyt samana, mutta silti kun vilkaisee taakse päin, niin ollaan tultu jälleen pitkä matka. Viime vuosi toi paljon uutta, paljon sellaista, mihin en ollut valmistautunut ja omalta osaltani ehkä jänistin monia eteeni tuotuja mahdollisuuksia. En tiennyt, mitä jäätyminen tai lukkoon meneminen on ennen viime vuotta.

 

Viime päivinä some feedini ovat täyttyneet uuden vuoden päivityksistä ja jotenkin suurimmalla osalla on ollut suhteellisen onnelliset fiilikset, että 2016 on taaksejäänyttä elämää. Olen ihan samoilla linjoilla. Monilla mittareilla viime vuosi oli todella hyvä ja monesta asiasta olen kiitollinen. Silti, henkisesti vuosi oli hyvin raskas ja itsetuntoni kärsi aika paljon matkan varrella. Otan menetetyn ajan tärkeänä opetuksena, eikä täältä ole muuta tietä kuin ylöspäin. Vahvempana ja viisaampana kohti uutta!

Olen luottavaisin mielin tulevasta vuodesta meidän kaikkien kannalta. Toivon myös sinne ruudun toiselle puolelle mitä mahtavinta vuotta! Toivon kaikille enemmän iloa, valoa ja onnea. Ja rakkautta.

 

 

// Isn't it funny how day by day nothing changes, but when you look back everything is different?

 

 

Kuvat: Hanna/Hanna's Journal 
Takki: Nelly.com
Neule: COS
Housut: KappAhl
Kengät: Dr. Martens

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanaa uutta vuotta Kriselda! :) ps. Viimeisen kuvan HYMY <3

Kriselda
Kriselda

Kiitos samoin! <3 Tänä vuonna pitää hymyillä enemmän :)

Kommentoi