Signals at Habitare

Kriselda

 

 

Tämä postaus menee vähän ohi blogini sisällöstä, mutta menköön. Nimittäin, mikäli olet viikonloppuna Helsingissä, niin kannattaa käydä Habitare-messuilla Messukeskuksessa! Tässä kerroin, että olen mukana projektissa nimeltä Signals - viime vuonna elin ja hengitin Signalsia 24/7, mutta tänä vuonna olen mukana hyyyvin paljon pienimuotoisemmin. Signals on Habitaren oma trendinäyttely, joka esittelee sisustuksen ilmiöitä eri teemojen kautta. Tänä vuonna teemat ovat:

Taidetta vai muotoilua? - Design, art or both?

Rakkaus kodissa - Inhouse love

Sotku - Comfortable chaos

Juuret - Common roots

 

Jokainen teema valottaa sisustuksen ja asumisen trendejä myös yhteiskunnallisista asioista ja miten esimerkiksi digitalisaatio vaikuttaa asumiseen. Robottikodeilla on omat vastatrendinsä ja syksyn suurimpana trendinä on olla oma itsensä. Myös pitkään jatkunut valkoinen skandityyli on jo viimeisen parin vuoden aikana saanut vastapainokseen elämänmakua ja kerroksellisuutta  - unohtamatta muotoilun sielukkuutta.

Rakkauden lähettiläänä oma lemppariteema Signalsissa on Rakkaus, mutta sisustusinspistä tulvii ehdottomasti jokaisesta maailmasta. On sateenkaarilattia, kasveilla sisustamista, mielettömiä tapetteja, kauniita värischemoja sekä designia että tee-se-itse-juttuja. Suosittelen varaamaan aikaa, sillä näyttelyyn uppoutuu ja jokaisesta nurkasta löytyy jotain super mielenkiintoista ja yllätyksellistä!

 

Signals 6c131 @ Habitare 7.-11.9 Messukeskuksessa.

 

 

// Weekend tip if you're in Helsinki: visit our Signals exhibition at Habitare interior and deisgn fair. Happy (end of) Helsinki Design Week!

Kommentoi