Unelmat on tehty toteutettaviksi

Kriselda

 

Aika lailla tasan kolme vuotta sitten olin pidemmällä reissulla kaakkois-Aasiassa. Etsimässä itseäni ja inspiroitumassa, mitä nyt ihmiset reppureissuiltaan hakevat.

Reissussa oli hankalaa syödä terveellisesti, sillä Aasiassa lähes kaikki ruoka paistetaan kovassa rasvassa, sekä aromisuolaa ja sokeria tungetaan joka paikkaan. Silloin minulle syntyi unelma kirjoittaa e-kirja, jossa olisi terveellisiä reseptejä puhtaista raaka-aineista. Kuitenkin elämä heitti reissun jälkeen isosti häränpyllyä ja haaveet jäivät.

 

 

Tänään se kuitenkin toteutui. Julkaisimme yes girlin ensimmäisen e-kirjan! Hyvinvointi ja ravinto ovat minun intohimon kohteita, ja olen niin kiitollinen siitä, että saan kohdentaa kaiken sen energian yes girliin. Yksi pitkäaikaisimmista unelmistani tuli totta!

Nyt, kun se on realistoitunut, niin näen selkeästi syyt, miksi se toteutui vasta nyt. Jos nyt katson itseäni kolme vuotta taaksepäin, niin ihan hyvä, etten silloin tehnyt sitä e-kirjaa. Nimittäin viimeisen kolmen vuoden duunit olivat aika isona apuna projektia tehdessä. Ja varmasti tähdet olivat myös nyt sopivasti linjassa.

 

Jos jotkut unelmat eivät toteudu silloin, kun haluaisit, niin se ei tarkoita sitä, etteikö ne koskaan toteutuisi. Olen opetellut sellaisen ajattelutavan, että jotain paljon parempaa on tulossa. Siihen pitää luottaa. Pitää luottaa ja uskoa, ja tehdä aivan hitosti duunia niiden unelmien eteen. Emme aina vain välttämättä näe, että nykyisistä hommista olisi joskus tulevaisuudessa hyötyä.

 

yes girlin e-kirja löytyy tästä.

 

 

Terkuin,

E-kirjailija

 

 

Kuvat: Saranda/Tyhjä Ajatus
 
Lue myös:
Mitä tänne jää?
9 asiaa ennen aamuyhdeksää

 
 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit

Sirppaleena (Ei varmistettu)

En muista oonko aiemmin kommentoinut sulle mitään mutta pakko sanoa, että sulla on ihan käsittämättömän inspiroiva tyyli ja asenne elämään!! <3 Toivottavasti et ikinä lopeta tätä blogia :D Sellainen postaustoive liittyen liikuntaan, että olisiko mahdollista saada joku päivitys siihen, kuinka liikut ja ylläpidät kuntoa nykyään Fitbysofia-ohjelman jälkeen? Keskitytkö aerobiseen, teetkö salitreenia yms. Itse nimittäin kaipaisin kovasti inspiraatiota, kuinka löytää taas liikunnan riemu :)

Kriselda
Kriselda

Voi että, kiiitos! Iso kiitos. Positiivinen palaute merkkaa aina paljon. Ja todellakin voin tehdä postauksen liittyen liikkumiseen. Onhan se vähentynyt FitbySofia-haasteen jälkeen, mutta on se myös tasapainoisempaa :) !

Kommentoi