yes girl on Vuoden Tulokas!

Kriselda

 

Ihan uskomaton juttu kävi viikonloppuna, kun meikäläisen ja Petran pikkuinen yes girl voitti Inspiration Blog Awardseissa Vuoden Tulokas -pystin!

Ei oltais koskaan arvattu, että menestyisimme blogigaalassa - varsinkin, kun samassa kategoriassa oli 15 muuta kovempaa bloggaajaa ja some-vaikuttajaa.

 

Miten kiitollisia ollaankaan siitä, että meidän työ on noteerattu yhdessä alan gaaloista. Tunnustus kielii ehkä siitä, että blogiskene on kaivannut jotain freesiä ja yes girl konseptina ei varsinaisesti ole pelkkä blogi, vaan yhteisö. Kiitokset kuuluukin meidän mimmeille, eli vieraskirjoittajille ja lukijoille.

 

Emme Petran kanssa kumpikaan päässeet gaalaan paikalle, mutta onneksi siellä oli meidän ystäviä ja blogikollegoita, jotka kävi vastaanottamassa tunnustuksen ja sanomassa muutaman sanan meidän puolesta. Kiitos Millalle, Didemille ja Patisselle edustuksesta! <3

 

Olen niin nöyrän kiitollinen siitä, mitä kaikkea hienoa tänä vuonna on ehtinyt tapahtumaan. Jollain ihmeen kaupalla, kaikki tapahtuu juuri silloin kun pitääkin.

 

 

Kuva: Mona Salminen
 
Lue myös:
Huhtikuun (kansikuva)tyttö
Unelmat on tehty toteutettaviksi

Kommentit

nakedtruth
naked truth

Mahtavaa, tytöt! Te kyllä niiiin ansaitsette tän <3

Kriselda
Kriselda

Kiiiitos Ani <3 

Kommentoi