Ladataan...
Kriselda

Neule COS // Farkut + kengät H&M // Laukku Balenciaga // Hattu Carlings

 

Pimenevät päivät tekevät asukuvauksista yhä haastavampaa! Paettiin Sarahn kanssa sadetta Hietsun kauppahalliin ja Sun Smoothie Barin pojat vinkkasivat tästä symppislokaatiosta hallin kellarikerroksesta (pojilta saa muuten stadin parhaat mehut ja smoothiet! Sun Smoothie Bar löytyy myös Hakiksen kauppahallista). Vaikka tykkäänkin kuvata mielummin ulkona päivän valossa, tämmöinen pakonomainen vaihtelu on kuitenkin ihan virkistävää!

 

Olen maailman eniten rakastunut tähän COSin puolikeeppiin! Tumman harmaassa neuleessa toinen hiha on keeppimäinen, mikä tekee vaatteesta astetta aikuisemman. Risafarkut ja kipparilätsä tekevät asusta kuitenkin suht rennon - jottei tässä nyt ihan täysin aikuistuta. Ainakaan vielä.

 

Kuvat: Sarah 

 

Ladataan...
Kriselda

 

 

  Tässä yksi tämän syksyn lempismoothiestani! Syön paljon kananmunia, sillä en oikeastaan muuten saa proteiineja normaalista ruokavaliostani. En syö lihaa, enkä juurikaan käytä maitotuotteita, joten protskunlähteet ovat aika rajalliset. Kananmunat kuuluvat ruokakassini kulmakiviin, sillä se on helppo ja monipuolinen raaka-aine!

 

Tällä kertaa kananmunan valkuaiset päätyivät smoothieeni. Monet vierastavat raa’an valkuaisen makua, mutta uskallan väittää, ettei se juurikaan maistu tästä smoothiesta läpi. Mustikan ja kardemumman combo on taivaallinen ja sopii erinomaisesti syksyyn!

Mustikka-proteiinismoothie

2 kananmunan valkuaista

2 dl (pakaste)mustikoita

1 banaani

1 dl kookosmaitoa

2 rkl chiansiemeniä

kardemummaa

kookoshiutaleita (päälle)

 

 

Ohje: Erottele valkuaiset, heitä kaikki ainekset blenderiin, sekoita ja nauti protskupitoisesta smoothiedrinkistä!

 

 

 

Ladataan...
Kriselda

 

On totta, että olet keskiverto siitä millaisia ihmisiä sinulla on ympärilläsi. Mikäli ympärilläsi on positiivisia ja kannustavia ihmisiä, olet todennäköisesti myös itsekin sellainen. Positiivisuus ruokkii positiivisuutta ja hyvän mielen ylläpitäminen sujuu luontevasti. Ja kun on hyvä verkosto ympärillä, elämä tuntuu helvetin mukavalta - olipa tilanne sitten mikä tahansa.

 

Olen tällä viikolla kovasti pohtinut sitä, kuinka paljon minulle merkitseekään ympärilläni olevat ihmiset. Koen olevani etuoikeutettu siitä, että minulla on hyviä ystäviä, joista on tullut perhettäni. Olen myös onnekas, kun saan tehdä töitä aivan mielettömien tyyppien kanssa. Töissä tulee kuitenkin vietettyä aika paljon aikaa, joten on hirmu tärkeää, että oma työyhteisö on sellainen jossa viihtyy.

 

 

Ystävällisyys ja toisten ihmisten huomioonottaminen ei maksa mitään. Eli jos joku ihminen merkkaa sinulle, osoita se hänelle. Pienetkin sanat voivat tuntua suurilta. Tärkeintä kuitenkin on se, että ne ovat aitoja huomionosoituksia. What you give is what you get.

 

Ihanaa loppuvikkoa! Laitetaan hyvä kiertää <3

xK

 Kuvat: Nadi Hammouda

 

Pages