Ladataan...
Kriselda

 

...to name all the things that you love, how long would it take for you to name yourself?

 

 

Ihanaa joulua toverit! Toivottavasti olette päässeet lomatunnelmiin ja syöneet itsenne super ähkyyn :) Itse ainakin olen ja nyt onkin sitten loppuvuosi hyvin aikaa suunnitella "New year, new me." -lupauksia.  

Vaikka tähän aikaan vuodesta priorisoidaankin läheisiin ja rakkaisiin, kuinka usein muistamme joulustressin keskellä pitää huolta itsestämme? Itsestä huoltapitäminen ei ole itsekästä vaan välttämätöntä.   Rakasta itseäsi ensin. Jopa J.B. manifestoi tätä.

 

 

Suomalaisessa kulttuurissa itsekunnioitus sotketaan turhan usein omahyväisyyteen, mutta oikeastaan terve itsearvostus on hyvinvoinnin perusta. Menestyminen ihmissuhteissa lähtee siitä, kun pidämme itsestämme huolta ja pidämme itseämme arvokkaina.

Meidän on myös ymmärrettävä, että näemme ja koemme asiat subjektiivisesti. Näin ollen, muut kokevat todellisuuden mitä todennäköisimmin eri tavalla kuin sinä. 

 

  On super vapauttavaa, kun oivaltaa sen, että opitut käytösmallit on meillä kaikilla erilaiset, eikä toisen negatiivista reagointia pidä ottaa henkilökohtaisesti. Mikäli kotona ei ole opetettu huomaavaisuutta, ei välttämättä edes tajua olevansa epäkohtelias.

Itsearvostus alkaa olemaan kohdillaan, kun emme anna ikävän ilmapiirin vaikuttaa omiin tunteisiimme. Tämä, jos mikä on hurjan tärkeä taito - niin oman flow'n kannalta, kuin sen ettemme välitä negatiivista fiilistä eteenpäin.

 

Neule, culottesit ja pipo COS // Clutch Marimekko // Koru H&M

 

Rakastaminen on hyväksymistä ja ymmärtämistä. Kun rakastamme itseämme, hyväksymme itsemme sellaisina kuin olemme. Ymmärrämme, miksi toimimme kuin toimimme. Emmekä koe tarpeelliseksi muiden arvostelemista tai alistamista. Olemme ehjiä juuri sellaisina kuin olemme. Kaikki muu hyvä elämässämme on vaan plussaa.

Ja, kun rakastamme muita, hyväksymme heidät sellaisina kuin ovat. Ymmärrämme, miksi he toimivat kuin toimivat. Osaamme asettua muiden asemaan ja tarkastella maailmaa heidän silmin. Eikä tällöin muiden ihmisten arvostelu tai alistaminen myöskään vaikuta meihin. Sen sijaan, säteilemme itsevarmuutta ja rakkautta. Ystävällisyys ja hyväntuulisuus on tarttuvaa, eikä se maksa mitään.

JOULURAUHAA <3

 

Kuvat: Sarah

Ladataan...
Kriselda

Takki Kierrätyskeskus // Neule ja farkut H&M // Pipo Filippa K // Kengät Adidas

 

Kokoharmaa asu inspired by the sky. Pari päivää aurinko jaksoi muistuttaa olemassa olostaan, mutta tulipahan hyvä pudotus taas maantasalle, kun jääkylmää vettä tulee alhaalta ylöspäin ja joka suunnasta. Oh, well. Ei voi valittaa, kun on ollut ennätyslämmin syksy ja vielä pystyy painaa menemään nilkat paljaana ;)

Kävin viime viikolla Kierrätyskeskuksessa etsiskelemässä aarteita huonekalupuolella, mutta mukaan tarttuikin tämä takki. Harvemmin teen vaatelöytöjä kirppiksiltä tai second hand -liikkeistä, mutta en voinut olla kokeilematta tätä. Pitkä harmaa villakangastakki on jo jonkin aikaa himottanut, mutta ketjuliikkeiden sekoitetakit ovat tähän asti jääneet kauppaan. Hyvä niin, sillä tämä kierrätystakki on 100% villaa ja vaikuttaa laadukkaalta. Ja lähtihän se myös super edullisesti, nimittäin 15€:llä.

Huonekaluja en sillä reissulla löytänyt - mutta niinhän se on, että etsimällä ei löydä. Vaan pitää kulkea avoimin mielin, jolloin ne parhaat aarteet löytää meidän luo ;)

 

Kuvat: Sarah

 

 

Ladataan...
Kriselda

 

Latasin vähän aikaa sitten SportSetterin sovelluksen, jota kautta pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja ilmaiseksi! En ollut aikaisemmin käynyt Rööperin Aamujoogassa, joten se oli pakko käydä testaamassa! Jooga sinänsä ei ole minulle uusi laji, mutta ashtangaa on tullut harjoitettua vähemmän.

 

Rööperin Aamujooga, Merimiehenkatu 21

 

Rööperin Aamujooga on ihan loistava konsepti. Joogit saavat arkisin (klo 6-9) tulla ja mennä omaan tahtiin tekemään oman harjoituksensa. Ensikertalaisten ohjaus on 8-9 ja joogan jälkeen tarjolla on mitä ihanin vegebreku! Täydellinen #yogabliss taattu. 

 

 

Suosittelen lämpimästi SportSetterin lataamista kännykkään (voit ladata sen tästä). Sieltä löytyy kattava valikoima erilaisia lajeja, joita tosiaan voi mennä testailemaan ilmaiseksi. Appin kautta saa myös ostettua hieman listahintoja edullisemmin kortteja yms, mikäli laji tai sali osuu itselle mieluisaksi. Seuraavaksi maybe boulderointia? ;)

 

Pages