Ladataan...
Kriselda

 

Vuosi 2016 alkaa olemaan pulkassa ja on aika kääntää katse kohti ensi vuotta, mutta ennen sitä haluan muistella mitä kaikkea tämä vuosi onkaan sisältänyt. Siispä kokosin tähän tämän vuoden parhaat palat täällä blogin puolella.

Vuonna 2016 teitä kiinnosti:

 

Rakkaus

Mitä jos rakastun?

 

Itsensä kehittäminen

Kaikkine vikoineni

 

Kauneus

Täydellinen ponnari

 

Tyyli

Love at first try

Must-have: Villakampa

 

Terveellinen ruoka

Porkkanakakku-tuorepuuro

Täydellinen banaanileipä

 

Käytöstavat

Shoppailuetikettejä

 

Ja valitettavasti myös negatiivisemmat postaukset saivat paljon huomiota:

Kun mikään ei riitä 

Do more of what you hate

 

Vaikka aluksi tuntui hirvittävältä kirjoittaa omasta elämästä ja henkilökohtaisimmista tunteista, niin ne ovat olleet vuoden luetuimpia. Selkeästi blogin parasta antia ovat pohdisekelevammat tekstit ja niitä pitääkin työstää ensi vuonna. Toivon, että vuosi 2017 tuo tullessaan lisää rakkautta ja itsekehittämistä. Toivon myös enemmän terveysaiheisia juttuja, tyyli- ja kauneuspostausten lomassa. Ehkä myös videoita?

Kuulisin myös mielelläni, mistä te haluaisitte lukea? Teitä varten täällä ollaan, joten kommenttiboksi on auki! <3

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Kriselda

 

 

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana ja rentouttava joulu läheistensä kanssa! Vietimme poikaystävän kanssa ensimmäistä yhteistä joulua ja ehdimme kummankin perheen luo nautiskelemaan. Jouluyö vaihtui Porvoossa pelaten Aliasta, joka onkin vaarallinen peli, mikäli haluaa säilyttää perhesuhteet kunnossa, hehe. Tänään matka jatkuu takaisin stadiin ja vietämme kavereiden kesken joulua. Vaikka perhettä näkee harvoin, niin myös ystäviä, jotka asuvat muualla maailmaa. Tänään illallinen vaihtuu suomalaisesta joulupöydästä turkkilaiseen ja illalla onkin luvassa perinteiset jouluhipat! Yakshemash!

 

 

STYLING & PHOTOS: JANITA AUTIO
KNITWEAR: KAPPAHL
MAKE UP: GLITTERNISTI
Ladataan...

Ladataan...
Kriselda

 

 

Kukapa ei rakastaisi joulufiilistelyjä tai glitteriä?! Meillä oli mielettömän hauska päivä Tuomaan Markkinoilla juuri ennen sen loppumista. Tavattiin pukki ja jättikoira, juotiin kuusiglögiä lämmikkeeksi ja istuttiin vielä karusellin kyytiin! Voitte kuvitella millaista hilpeyttä meidän glitterjengi sai joulumarkkinoilla aikaan ja turistitkin olivat fiiliksissä kameroidensa kanssa. 

Kiitos ihanasta päivästä tytöt: Sani, Meri, Amélie, Kata, Kaddy ja Janita! <3

 

Styling & Photos: Janita Autio
Knitwear: Kappahl
make up: Glitternisti

 

Pages