Ladataan...
Kriselda

 


Tänään on vuorossa vähän erilainen asupostaus, sillä eilinen Halloween meni tässä lookissa! Oli niin huikeat juhlat Storyssa ja voi vitsit, miten hienojen hahmojen kanssa sai viettää iltaa! Ihanaa, kun jengi oli panostanut kunnolla ja itsekin (kerrankin) lähdin mukaan asuleikkiin.

Sain inspiraation lookilleni Beyoncén esiintymisasusta tämän vuoden Super Bowlista. Pääsin taas todistamaan, että vaatteilla on hurjan suuri merkitys fiilikseen - nimittäin koko illan oli aika flawless olo! Asusta ei kuitenkaan tullut ihan samanlaista mitä aluksi suunnittelin, mutta onneksi hiukset pelastivat tämän lookin!

Olen aina ollut hyvin laiska hiusten suhteen, mutta tänä syksynä olen kiinnittänyt enemmän huomiota niiden merkitykseen. Oli sitten millainen asu tahansa, niin hiuksilla saa hyvin paljon aikaan! Hankin hiuslisäkkeet Ribellalta, enkä voisi olla tyytyväisempi näihin klipsipidennyksiin. Rakastuin niin paljon tähän Beyoncé-tukkaan, että aion muulloinkin kuin vain Halloweeninä rokkaa tämän hiuslookin!

 

Ladataan...
Kriselda

 

 

Ihanaa lauantaita! Meillä on ollut harvinainen tilanne täällä kotona, kun molemmilla on vapaa aamu. Päätimme nukkua pitkään ja kävimme vasta äsken aamulenkillä. Sekin on harvinaista. Oli ihanaa juosta merenrantaa pitkin auringon pilkottaessa jostain pilvien takaa. Olipahan todettava, että saan olla onnellisessa asemassa näistä lenkkimaisemista ja -seurasta.

Tässä myöhäistä aamupalaa syödessä päätin koota teille omia lemppareitani blogistani viime vuoden varrelta. Jokainen toimii hyvin aamupalana tai vaikkapa välipalana. Näistä voi esimerkiksi valita omat suosikit ja koota brunssin! Mikäs sen parempi tapa saada kaikki kaverit tai perhe koolle, kuin sunnuntaibrunssi? Sekä resepti että ohjeet löytyvät jokaisen otsikon takaa! 

 

 

CHIA-VANUKAS

 

MARJA-SMOOTHIE

 

BANAANILEIPÄ (Eikä mikä tahansa, vaan täydellinen banaanileipä.)

 

OMENA-KANELI-TUOREPUURO

 

PASSION-LAKRITSI-SMOOTHIE

 

PORKKANAKAKKU-TUOREPUURO

 

KORVAPUUSTI-BANAANILETUT

 

MUSTIKKAMUFFINI-TUOREPUURO

 

Näiden herkkujen lisäksi aamuihin kuuluu täydellinen kahvi. Olen aina ollut mutteripannu-tyttönen, mutta Nespresso-laitteen muuttaessa kotiimme, paluuta ei oikeastaan ole. Kahvi syntyy vaivattomasti ja Nespresson makukahvit toimivat erinomaisesti myös herkutteluun. Siitä lisää omassa postauksessa. Nyt alkaa valmistelut illan Halloween-juhlia varten! Ihanaa viikonloppua!

Ladataan...
Kriselda

 

 

Joogassa ne tukalimmat asanat ovat juuri niitä, mitä keho ja mieli tarvitsee eniten lukkojen avaamiseen. Myös elämässä on välillä tehtävä asioita hammasta purren, jotta pääsisimme lähemmäksi todellista itseämme.

 

 

Okei, otsikkoni on hieman dramaattinen ja hyvin syysangstinen. Vaikka pidän itseäni ikuisena optimistina ja rakastan Do what you love-newage-hippijuttuja, niin elämään kuuluu myös paljon epämieluisten asioiden tekoa.

Itse myönnän olevani huono niissä ja välttelen niitä parhaani mukaan. Olen nautiskelija ja hetkessäeläjä, etten osaa ajatella kauaskantoisesti. Kovasti haluaisin ja monesti olen yrittänyt, mutta en vain kykene. 

Kun ystävät ja entiset opiskelukaverit porskuttavat elämässä eteenpäin, niin tuntuu siltä, että ei ole saanut mitään järkevää aikaiseksi. Olen elänyt huoletonta ja mielekästä elämää, mutta nyt on alkanut ahdistaa se, ettei elämässä ole minkäänlaista suuntaa. Oman tulevaisuuden suunnittelu tuntuu kovin ahdistavalta, kun tässä ja nyt olisi tarpeeksi tekemistä. Opinko koskaan ottamaan vastuuta itsestäni? Ja kuinka voisin koskaan asettua aloilleni ja edes ajatella perheen perustamista, jos en kykene huolehtimaan itsestäni? Opinko koskaan nauttimaan vastuusta?

 

Takki ja kaulapanta Bik Bok // Neulepusero COS // Farkut Samsøe & Samsøe // Kengät Nelly.com

 

Viha on hyvin vahva sana ja otsikossa ehkä vähän harhaanjohtava, mutta normaalit ihmiset investoivat tulevaisuuden eteen ja välillä se tarkoittaa sitä, että pitää tehdä uhrauksia. Vähän samalta tuntuu tämän tekstin julkaiseminen. Tämän piti tulla ulos jo kaksi päivää sitten, mutta tuntui väärältä kirjoittaa asioista kaunistellen, joten aloitin koko homman alusta. Oikeastaan alkuperäinen teksti oli ihan erilainen. Olen yrittänyt pitää tiukkaa linjaa siitä, mitä kirjoitan täällä ja haluan pitää blogin mahdollisimman positiivisena, mutta kun on kyse henkilökohtaisesta blogista, niin en ole pystynyt julkaisemaan mitään ennen kuin saan olla täysin rehellinen - niin itselleni kuin teille.

Jooga, ruuanlaitto, koiraterapia ja muut asiat, joiden tekemisestä olen ennen nauttinut, eivät enää auta. Tai - ne auttavat hetekellisesti, mutta ahdistus kumpuaa jostain syvemmältä. Tuntuu myös hölmöltä kirjoittaa hyvinvoinnista, kun ei itse voi hyvin. Kiitos siis ymmärryksestä, kun blogi on lähiaikoina täyttynyt vain pinnallisista asioista. Elämässä tulee nousu- ja laskukausia, ja on vain inhimmillistä käydä läpi koko tunneskaala.

 

 

Kuvat: Julia Toivola

 

Pages