Ladataan...
Kriselda

 

Käytiin viime viikolla katsastamassa kyseinen elokuva Kiran, Julian, Mariannan, Eevin, Lindan, Natan, Saran, Annikan, Kaisan ja Ainon kanssa. Kiralla on pieni cameorooli elokuvassa ja Helsinki-filmi järjesti meille kivasti Presidentti Sviitin elokuvan kutsuvierasnäytökseen. Leffa on romanttinen komedia, jossa blogia kirjoittava Marja Aurora on vakavissa maksuvaikeuksissa ja sitä kautta päätyy tavoittelemaan rikasta perijäpoikaa. 

Juonesta ei enempää paljastuksia, mutta tarina kuitenkin herätti hilpeyttä hauskoilla blogikliseillä. Kuten siitä, kuinka bloggaajan elämä näyttää niin kiillotetulta internetissä, mutta todellisuus on kuitenkin ihan toista. Leffassa on myös hyvä opetus ja osoittaa sen, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Siitäkään ei sen enempää, vaan menkäähän tsiigaamaan elokuva! ;)

 

Ihanaa pääsiäistä!

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Kriselda

Jacket Zara // Top COS // Jeans Bik Bok // Sunnies Karl Lagerfeld // Bag Balenciaga

 

Ylisuuret aurinkolasit, perusmallinen yläosa, mukavat farkut, nahkatakki, valkoiset tennarit ja laukku, johon mahtuu kaikki tarpeellinen. Ainiin, ja puhelin, joka on lähes poikkeuksetta käteen liimattuna. Tällä arki-lookilla jaksaa kipittää ympäri kaupunkia ja istua palavereissa tuntitolkulla.

Cosin off-the-shoulder top on vaatekaappini uusin jäsen ja hankinta on jo maksanut itsensä takaisin. Niin yksinkertainen, mutta silti niin elegantti. Toistaiseksi en keksi mitään alaosaa, jonka kanssa se ei toimi. Voi myös olla, että olen vaan niin rakastunut puseroon, että luulen sen näyttävän hyvältä kaikkien kanssa. Niin kuin lapset valitsevat sen uuden lempivaatteen ja haluavat pitää sitä koko ajan, joka päivä. Täytyy näköjään ottaa tavoitteeksi todistaa tämän puseron funktionaalisuus kuvaamalla muutaman eri look se päällä!

Asiasta toiseen, oletteko huomanneet, kuinka muoti on menossa taas slimmimpään suuntaan? Toki kaikilla trendeillä on vastatrendi ja ääripäänä on super oversized -tyyli. Mutta, itse olen kiinnittänyt huomiota siihen, että tarjolla on yhä enemmän vartalonmyötäistä. Omaa silmää kuitenkin miellyttää eniten näiden trendien yhdistelmä. Ylisuuri yläosa vaatii kapeamman alaosan ja toisin päin. Slimmimmän puseron pariksi ehdottomasti leveämpää lahjetta tai hameen helmaa. Tasapaino tekee asusta kuin asusta mielenkiintoisemman. Vai mitä mieltä olette?

 

 

// Huge sunglasses, basic top, comfy jeans, leather jacket, white sneakers and a perfect bag. Oh and yes, my phone which is pretty much always glued to my hand.

Super in love with this off-the-shoulder top from COS. It just goes with everything. Simple but yet so elegant.

 

 

Kuvat: Camilla Bloom

Ladataan...
Kriselda

Kävin maanantaina Björn Borgin The Skin Collection -alusvaatemalliston lanseeraustilaisuudessa. Mallisto koostuu nimensä mukaisesti ihonvärisistä alushousuista, joita löytyy sekä miehille että naisille. Björn Borgilla halutaan rikkoa käsitys standardista ihonsävystä ja omassa työssäni olenkin törmännyt tilanteisiin, joissa tumemmat mallit ovat olleet liian vaaleilla nude-sävyisillä alusvaatteilla kuvauksissa, ja ne ovat tietenkin näkyneet vaatteista läpi. Onneksi tähän nude-dilemmaan on nyt tartuttu. Nude kun ei ole pelkkä väri, vaan se on kokonainen konsepti, kuten brändin pääsuunnittelija James Leekin totesi. 

The Skin Collection tarjoaa kuutta eri sävyä, jotka pohjautuvat Fitzpatrick skin scale -asteikkoon. Fun fact: myös Emojit, joissa pystyy valitsemaan ihmishahmon ihonvärin, perustuu tähän asteikkoon! Vaikka se ei tietenkään kata koko maailman väestön kaikkia ihonvärejä, niin ainakin jokainen pääsee tarpeeksi lähelle omaa ihonsävyä, ja jokaiselle löytyy vihdoin se oma nude.

 

// Björn Borg launched a "nude" underwear collection of six skin tones.

 

Pages