Ladataan...
Kriselda

Cool kids Kira, Patisse, Julia & Me

 

Kirjoittelin viime viikolla Dieselin tulevasta syys- ja talvimallistosta, ja kuinka ihastuin muutamiin vähän kreisimpiin takkeihin. Janita ikuisti näihin super makeisiin kuviin hetket, kun me tyttöjen kanssa poseerasimme takit päällä. On se vaan niin lahjakas mimmi, että oli pakko jakaa kuvat täällä blogin puolella! Harvinaista herkkua tällaiset extempore "kuvaukset"!

 

Kuvat: Janita Autio

 

 

 

Ladataan...
Kriselda

 

 

Ilmoittaudun internet-testien suurkuluttajaksi! Pahinta (parasta?) tässä on se, että olen aika kaikkiruokainen näiden suhteen; BuzzFeedin höpöhöpö-testeistä erilaisiin psykologisiin persoonallisuustesteihin. You name it, I’ve most likely done it. Ne ovat hyvää viihdettä ja eritoten persoonallisuuteen liittyvät testit ovat mieleeni.

Viimeisimpänä testasin suhtautumistani epäonnistumisiin ja mieleni joustavuutta (löydät testin tästä). Tuloksen mukaan olen flowssa surffaaja; heittäydyn rohkeasti tilanteisiin, enkä pelkää epäonnistumisia. Tunnistan kyllä itseni - mutta pakko myöntää, että vuosi sitten olisin aivan varmasti saanut eri tuloksen. Epäonnistumisiin kannattaakin suhtautua rakentavasti. On olemassa vain onnistumisia ja asioita, joista voi oppia. Vaatii rohkeutta tehdä asioita omien unelmien eteen ja on myös hyvä pitää mielessä, että kehitys tapahtuu negaatioiden kautta. Miksi muuten asioita pitäisi muuttaa, jos hommat sujuu ihan hyvin? 

Tällaiset nettitestit pohjautuvat sekä omakohtaiseen näkemykseen että kokemukseen. On myös mielenkiintoista antaa ystävien tai perheen vastata puolestasi, sillä heillä saattaa olla ihan erilainen näkemys sinusta. Vaikka testitulokset perustuvat hyvinkin subjektiiviseen näkökulmaan, niistä voi kuitenkin tehdä jonkinlaisia johtopäätöksiä omasta käyttäytymisestä ja ne kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli haluaa kehittää itseään!

 

 

P.S. Saa laittaa linkkejä hyvistä testeistä ;)

 

 

Kuvat: Liisa

 

Ladataan...
Kriselda

Top Bik Bok // Skirt H&M

 

Hurja viikko takana ja vielä hurjempi viikko edessä. Näyttää siltä, että kiire vaan kasvaa ja välillä ahdistaa, kun vuorokaudessa on vain 24 tuntia. Onneksi nautin dynaamisesta työnteosta ja rakastan duunejani. Tekemisen meninki on hurjan tärkeää ja se, että saa tehdä töitä mielettömien tyyppien kanssa on kullan arvoista. Olen kaikinpuolin kiitollinen.

Monipuolinen työ taitaa olla meidän sukupolven juttu. On luksusta, kun on vapaus valita, mitä tekee, milloin ja kenen kanssa. Samalla on kuitenkin paljon epävarmuutta ja ehkä vähän pelkoa tulevasta. Asenne ratkaisee. Aina. Rohkeus ja luotto siihen, että asiat järjestyvät. Ja jos ei kaikkea ehdi tehdä tänään, niin huomenna toistuu samat 24 tuntia. Itseäni helpottaa ajatus, että Beyoncéllakin on saman verran tunteja vuorokaudessa. 

 

Kuvat: J. Tuliniemi

 

Pages