Ladataan...
Kriselda

 

Näin maanantain kunniaksi voi vähän muistella viime viikonloppua ja perjantai alkoikin Ginan pressilounaalla Holidayssa. Paikalla oli myös pääsuunnittelija Monika Mellin, joka esitteli tulevan syksyn trendejä. Mallistossa nähdään paljon erilaisia kuoseja, kuten camoa ja kukkia, lisäksi paluun tekee klassinen mustavalkoinen ruutu! Mallisto on hyvin monipuolinen, josta löytyy niin syksylle ominaista väriskaalaa, kuin myös tyttömäisiä sävyjä ja tietysti omaa lempparia mustaa. Myös matskuja on käytetty laidasta laitaan. Eniten odotan samettisia slip dressejä, satiinibombereita, sekä teknisiä sporttiasuja. Muutama lempparijuttu sieltä löytyikin ja valitettavasti tässä joutuu sinnittelemään kesän yli, että saadaan ne kauppoihin! Vaikka kesä on heittämällä lempivuodenaikani, on myös ihanaa, että on jotain mitä odottaa sen jälkeen. Silloin muoti on taas hurjan inspiroivaa!

 

 

// Last weekend began with Gina Tricot’s press lunch at restaurant Holiday. Monika Mellin the head designer of the brand held the introduction of the new collection and the biggest trends of this coming fall. We are going to see lots of prints from camo to florals, and the classic black and white check pattern is doing a comeback! The collection is very versataile when it comes to colours and materials. I'm most excited about the velvet slip dresses, satin bobmers and active wear! I spotted a few favourites and unfortunately the wait over the summer feels too long! Even though summer is my favourite season, I'm happy that there's some exciting things awaiting. Fashion is at its best in the fall!

 

 

Kuvat minusta: Julia Toivola

Ladataan...
Kriselda

 

Kuvat: Janita Autio

 

Tämä muotikevät huipentui Match Made in HEL - The Runway -näytökseen. Ainutlaatuinen muotinäytös järjestettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä, jossa catwalkina toimi ihka oikea kiitorata. Tapahtuman tarkoituksena oli juhlistaa Finnairin uusia lentoyhteyksiä Aasiaan, sekä Helsinki-Vantaan lentoasemaa pohjoismaiden johtavana vaihtoasemana. Jo miljöö oli niin huikea, että tapahtuma menee kärkisijalle ainutlaatuisuudellaan.

Näytöksen kuraattorina toimi suomalainen muotivaikuttaja Tuomas Laitinen, joka valitsi seitsemän suunnittelijaa sekä Euroopasta että Aasiasta. Kiitoradalla nähtiin muotiluomuksia Bora Aksulta, Shangguan Zheltä, Henrik Vibskovilta, Anders Haalilta, Heikki Saloselta, Hyein Seolta sekä Arashi Yanagawalta. Myös näytöksen mallit ja kutsuvieraat lennätettiin Suomeen tapahtumaa varten. Helsingissä on ollut tämän viikon ajan paljon muitakin muotitapahtumia, joten ajankohta on ollut suotuisa kansainvälisille muoti-ihmisille.

 

Kuvat: Julia Toivola

 

Koko ilta oli kaikin puolin unohtumaton; mallistot, show, seura ja jopa sää oli ihan täydellinen! Mikäli missasit live streamin, niin näytös on nähtävillä tästä. Iso kiitos järjestäjille tästä mielettömästä once in a lifetime -kokemuksesta!

 

// Match Made in Hel was a once in a lifetime experience, when seven designers from Europe and Asia were brought to showcase their creations on an actual runway at Helsinki-Vantaa Airport. The event was to celebrate and highlight Finnairs's new flights to Asia. Since the fashion show brought international creative people together, the audience were treated to an unforgettable experience! Even the weather was at it's best (as we know how the Finnish weather can fail at times). I'm beyond grateful to all the organisers for the invite and huge huge respect for a successful evening!

Photo courtesy of Janita Autio and Julia Toivola.

 

Ladataan...
Kriselda

Takki Gant // Pusero COS // Housut Tommy Hilfiger // Kengät Superga // Kehykset Bruuns Bazar

 

Minusta on kuoriutunut pieni feministi tässä kevään aikana ja olen erityisesti kiinnittänyt huomiota naisten välisiin suhteisiin. Olen todella onnekas siitä, että minulla on super ihania naisia ympärilläni. Joka ikinen heistä osaa olla aidosti onnellinen muiden puolesta, kehua muita ja osoittaa tukensa. Ihan tosi. Näin ei ole aina ollut, mutta pikku hiljaa ihmisten asenteet ovat muuttumassa. Nimittäin törmään yhä enemmän kirjoituksiin ystävällisyydestä ja muiden kehumisesta, mikä on toki ollut hyvin piristävää.

 

Muiden kehuminen on aina win-win tilanne ja jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin parempi olla hiljaa. Tai sitten voi yrittää antaa rakentavaa palautetta, mutta kehun antaminen ei ole koskaan ollut itseltä pois. Päin vastoin.

Toisaalta kehuja kannattaa osoittaa vain silloin, kun oikeasti tarkoittaa sitä. Nimittäin teennäisyys paistaa läpi ja saatat lopulta vain antaa vääränlaisen kuvan itsestäsi. Myös kehujen vastaanottaminen on hirmu tärkeää ja se että osaa sanoa "kiitos". Energiat puhuvat puolestaan sekä se, millaisen muistijäljen jätät muihin ihmisiin. Kehutaan siis toisiamme (vähintään) kerran päivässä ja naisina meidän on puhallettava yhteen hiileen.

 

 

Kuvat: Sarah

 

 

 

Pages