Ladataan...
Kriselda

 

 

…että löytäisin keittiöstäni taas lihaa. Tai oikeastaan kanaa. 

 

…että 26-vuotiaana en vieläkään muista ostaa vessapaperia ennen, kuin kylppärissä on enää yksi rulla. Joskus ei yhtään.

 

…että tykkäisin reppureissaamisesta, ja pärjäisin hyvin hostelleissa ja bungaloweissa. Vähän jopa kiinnostelisi uusi matka.

 

…että viihtyisin kameran edessä. Edelleen mielummin kameran toisella puolella, mutta bloggaamisen myötä myös linssin edessä oleminen tuntuu jo himpun verran luonnollisemmalta. 

 

...että Yhdysvaltojen pressanvaalit olisivat näin tragikoomiset. Toivotaan parasta.

 

...että avuttomuus tässä iässä hävettää niin suunnattomasti, ettei osaa pyytää apua, silloin kun sitä tarvitsee. Ihan sama missä iässä - avuttomuus hävettää.

 

…että suoriutuisin hengissä Helsinki City Triathlonista. Huipulla on hyvä lopettaa.

 

Pusero Nelly

 

...että söisin taas raakaa nuudelia peruskouluaikojen jälkeen. Tässä syy.

 

…että nauttisin omasta seurastani ja yksinolosta.  Ja, että voisin käydä yksin elokuvissa! Oma-aika on tärkeää.

 

…että terveyssandaalit olisivat muotia.

 

...että kitten heelsit olisivat muotia.

 

...että rakastuisin.

 

...että nykyinen poikaystäväni on entinen seinänaapurini.

 

....että innostuisin Pokémon-pelistä ja ylipäätään noista sarjakuvahahmoista uudestaan näin monen vuoden jälkeen. On se vaan makee.

 

 

// Never say never.

 

Photos: J. Tuliniemi

Ladataan...

Ladataan...
Kriselda

 

Collegepusero Comme des Garçons // Paita COS // Housut Zara // Aurinkolasit Monki

 

Satoi tai paistoi, musta on minun go-to -värini vuodenajasta riippumatta. Myös helteillä ja etelänmatkoilla ulkoasuni muistuttaa enemmänkin ninjaa, kuin lomailijaa. Välillä mietin, että saako asuistani enää mitään irti tai mitään tarpeeksi poikkeavaa, että niitä kehtaa julkaista. Tässä kuitenkin yksi tämän kesän kulutetuimmista asuista! Zaran culottesit ovat olleet valehtelematta lähes joka päivä jalassa. Ne ovat tämän vuoden kesähousut, jotka ovat osoittaneet käytännöllisyytensä tilanteessa kuin tilanteessa. Cosin levenevä paita taas sopii täydellisesti Comme des Garçons-kollarin kanssa ja tuo CDG-henkistä leikkisyyttä asukokonaisuuteen. Kesäninjan lookia puoltaa se, että mustia vaatteita voi huoletta yhdistellä. Ja jos haluaa heittäytyä oikein villiksi, niin erilaisia leikkauksia ja materiaaleja yhdistäen asuista saa vähän mielenkiintoisempia!

 

// Black is my happy color.

 

Photos: Julia Toivola

 

 

 
Follow my blog with Bloglovin

Ladataan...
Kriselda

 

Kaikki on parempaa, kun kesäjuttuihin lisää mökki-etuliitteen. Mökkiviini. Mökkisauna. Mökkivaatteet. Mökkikoirat. Mökkifiilis.

Landella on ihan parasta ja rakastan mökkeilyä yhä enemmän ja enemmän. Viime viikonloppu meni parhaiden tyttökavereiden ja koirien kanssa keski-Suomessa ja niin harvoin, kun saadaan aikatauluja natsaamaan, niin oli ihanaa päästä rentoutumaan ja höpöttelemään muijajuttuja. Välillä tekee hyvää paeta hetkeksi pois kaikesta. Sitä oppii arvostamaan omaa arkea enemmän ja on ihanaa myös palata kotiin.

Huomenna onkin back to basics oikein ryminällä, eli 7:n päivän työputkella. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja paljon kivoja juttuja edessä. Niin, ja toinen lomaviikko häämöttää vielä elokuussa! Toivottavasti ehdin vielä kesän aikana nauttimaan landella olemisesta. Ei tässä vielä olla tarpeeksi höperöidytty.

 

// Just had a relaxing weekend with the girls and dogs at my friend's summer house. I love spending my summer vacations here in Finland even though the weather is unpredictable. Life at the countryside is super relaxing and I love enjoying the sauna and swimming in the lake. Not to forget the best things in life; good food, good wine and great company!

 

 

Kuvat: Adama/Mymento  

Pages