Ladataan...
Kriselda

Kuvat: Julius Konttinen / @huumetukka

 

Viime viikolla juhlittiin kauneutta ja uutta Lumenea! New Yorkin muotiviikoilta nähtiin pieni maistiainen tästä uudistuksesta ja nyt päästiin myös täällä Suomessa näkemään, mitä kaikkea uusi Lumene on. Brändin facelift logoa myöten on sekä hyvin kiinnostava että kansainvälinen, mutta mielestäni Suomi-ideologia on edelleen Lumenen vahvuus ja se näkyy kyllä entistä vahvempana brändissä.

Uudessa Lumenessa näkyy minimalistisuus ja raikkaus; tuotteisiin on valittu laadukkaita suomalaisia raaka-aineita, ne tuoksuvat miellyttäviltä (valitsen kosmetiikkani lähestulkoon aina tuoksun perusteella) ja tuotepakkausten kauniin muotoilun ansiota näitä purkkeja haluaa pitää esillä! Pääsin tilaisuudessa Eeviksen meikkipenkkiin ja hän sivelsi poskiini uutta Invisible Illumination -tuotteita. Hehkuvan ihon ystävänä uusi meikkisarja sai meikäläisen innostumaan! En ole oikein ikinä käyttänyt Lumenen meikkejä, koska en ole löytänyt ihonsävylleni sopivia juttja, mutta nyt Lumenen "Universal Shade" -sävy vaikuttaa hyvin lupaavilta. Tästä isot pisteet ja uskoisin sen menevän kuumille kiville myös kansainvälisillä markkinoilla. Go Lumene!

 

Kuvat: Henri Juvonen / @henrijuvonen

Tuotekuvat: minä

 

Kiitos Lumene unohtumattomasta illasta ja onnea uudistuksesta!

 

 

  

Ladataan...
Kriselda

 

Sain juuri korvanappiini tiedon, että olen ehdolla tämän vuoden Zalando Style Icons -kilpailussa vuoden tulokkaaksi! Rising Style Icon?! Minä?! Kilpailussa on ihan mielettömiä tyyppejä, joita arvostan niiiin paljon sekä tyylillisesti että ammatillisesti. En voi olla muuta kuin nöyrästi kiitollinen siitä, että minut on edes nimitetty ehdokkaaksi! Joudun nipistelemään itseäni tästä, sillä homma tuntuu todella epärealistiselta.

Samalla kuitenkin olen onnellinen siitä, että työni on noteerattu ja tämä motivoi tekemään duunia vielä kovempaa. Hymyilyttää ja herkistyttää samalla koko ajan. Blogini on saanut paljon positiivista palautetta, mutta kun saan näinkin konkreettisen kunnianosoituksen, niin kai se on uskottava, että on tässä jotain tehty oikein. Ihanaa, että joku muukin tykkää kuin äiti.

 

Coat, dress, bracelet Lindex // Bag Ralph Lauren // Shoes Ecco

 

Nordic Style Icons -kisassa käydään semifinaali jokaisessa maassa erikseen, joista sitten kunkin maan voittajat pääsevät finaaliin Köpikseen! Viime vuonna Mikko Puttonen ja Vilma Peltonen voittivat omissa sarjoissaan ja todistivat, että suomalaiset bloggaajat ovat ko-vi-a. Tuomaristossa istuvat tänä vuonna Zalandolta Jolanda Smit ja Dylan Ross, sekä stylisti & bloggaaja Vesa Silver. Neljäs tuomariääni koostuu yleisöäänestyksestä ja tästä linkistä pääset klikkailemaan suosikkisi jatkoon! 

 

 

// The craziest thing is up! I'm nominated as Rising Style Icon of the Year at Zalando Style Icons! How COOL is that?! All the other fashionable nominees are people who I admire, so I'm truly grateful for this honour! It feels pretty unreal, but at the same time I'm happy that work is paying off and this motivates me to aim even higher.

The Nordic Style Icon competition will be held in November in Copenhagen, where the winners of each country will participate. Last year Finland did pretty good with Mikko Puttonen and Vilma Peltonen winning their categories. This year there'll be judging Jolanda Smit and Dylan Ross from Zalando and stylist & blogger Vesa Silver. The fourth judge vote will consist of  public votes and you can vote for your favourite over here

 

 

 

Kuvat: Minna Somero

Ladataan...
Kriselda

 

Vanhan Kauppahallin Storyssa tulee käytyä vähintään kerran viikossa. Aamiainen, brunssi, lounas, yksityisillat, you name it. Viime viikonloppuna vietimme ystäväporukan kesken rapujuhlia kyseisessä ravintolassa. Menu räätälöitiin seurueellemme sopivaksi, ja rapujen lisäksi illalliseen kuului alku-, pää- ja jälkiruoka. Viinit ja snapsit kuuluivat myös olennaisena osana iltaa - perinteisiä juomalauluja unohtamatta! Rakastan tämmöisiä rentoja iltoja ystävien kesken ja mikäs sen parempi paikka kuin Story.

Eilen julkistettiin, että joulukuussa avataan toinen Story uuteen ravintolakortteliin Kampin kauppakeskukseen! Siellä tulee varmasti olemaan omanlainen ambienssi, mutta ruualta odotan hyvää meininkiä ja ainakin aukioloajat ovat pidemmät kuin kauppahallissa. Sitä odotellessa, Storyssa järkätään nyt syksyllä Story Nights -iltoja, joista ensimmäinen on Story Nights goes Vegan! Huippukokit Joonas ja Markus ovat luoneet mielettömän menun ja oman kokemukseni mukaan he tarjoavat vain parasta. Vegaani-ilta on jo huomenna (ke 28.09), joten kipinkapin viettämään pikkulauantaita Storyyn! Dinner is served klo 19-22.

 

 

Ravintola Story

Vanha Kauppahalli

Eteläranta, 00130 Helsinki

     

Pages