Ladataan...
Kriselda

 

Tällä viikolla olemme saaneet nauttia muotimaailman glamour-puolesta pressitapahtumien, muotinäytösten ja lanseerauksien muodossa. Lähes joka ikinen blogikollega ja muotitoimittaja on tullut vastaan pää kolmantena jalkana goodie bagit heiluen. Tapahtumien välissä on otettu pikaiset asukuvat ja Julian kanssa kuvattiin myös elämäni toinen asuvideo!

 

Tämän viikon vaikuttavin tapahtuma oli Anni Ruuthin muotinäytös. Höyhenunelmistaan tutuksi tullut Ruuth esitteli uuden upean Ode For Première -mallistonsa, eikä voi olla erehtymättä, että balettimaailma on toiminut hänen inspiraationlähteenä.

Joutsenlammen Odette ja Odile –roolit ovat vahvasti esillä ja hyvä-paha–asetelman sijaan mallistoa johtaa valo ja varjo. Entisenä balettitansijana sykkeeni taisi olla melko korkealla (hyvällä tavalla) koko näytöksen ajan ja huipentui viimeiseen lookiin. Omiksi lemppareiksi mallistosta valikoitui kuvissa vilahtavat höyhen topit ja kultainen takkimekko.

Niin upeaa ja naisellista jälkeä. Juuri tätä meidän muotiskene (ja minun vaatekaappini) on kaivannut.

 

   

Lue myös:
Florals on film
Unelmat ovat tehty toteutettaviksi

 

Ladataan...
Kriselda

 

Long time no paljastuksia! 5 x oudot jutut ja Oudot jutut 2.0 -postauksista on jo tovi ja nyt olen taas entistä tietoinen omista omituisista jutuistani. Tällä kertaa puhelimen muistiin on kertynyt nolompia juttuja. Onneksi häpeä on vain tunne.

 

 

 

1. Oon just se tyyppi, joka unohtaa lukita vessan oven. Etenkin yleisissä vessoissa tämä on ollut toistuva ongelma...

2. Oon myös se tyyppi, joka tunkee suuhun liian isoja sushipaloja. Ensitreffeillä hurmasin poikaystäväni tällä taktiikalla! 

3. Föönaan ripseni. Kerran erehdyin tekemään sen kuntosalin pukkarissa kaikkien nähden - noloa, mutta ainakin tapa nopeuttaa meikkaamista.

4. Mulla on tosi huono kuulo, joten usein keskustelut uusien ihmisten kanssa menevät täysin ohi. Esitän kuulevani ja tulkitsen keskustelun kulkua ruumiinkielellä ja äänenpainolla. Joskus tämä ei kuitenkaan auta ja saatan itseni hyvin epämukaviin tilanteisiin!

5. Olen vastikään ottanut käyttöön digitaalisen kalenterin. Kyllä, vuonna 2017. Tosin, sekään ei ole sujunut täysin smoothisti, kun merkkailen menoja väärille päiville.

  

Kuvat: Viena K.
Mekko: COS
Kengät: Dr. Martens
 

 

Lue myös:
Oudot jutut 2.0
Väriterapiaa

    

Pages