Ladataan...
Kriselda

 

 

Tuntuu siltä, että monella on lähtenyt syksy aika hurjaa vauhtia käyntiin. Kokemuksen syvällä rintaäänellä hommat eivät tästä ainakaan vähene. Siispä ajattelin, että (ennen kuin on liian myöhäistä) olisi syytä listata tärkeitä huomioita, joilla voi välttää loppuunpalamisen. Tai ainakin yrittää.

 

 

 

1. Palautuminen. Lyhyt aikainen stressi kasvattaa ja kehittää, kun taas pitkäaikainen stressi uuvuttaa. Niin fyysisen suorituksen kuin rankemman aivotyöskentelyn jälkeen lepo on siis aina paikoillaan.

 

2. Tasapaino. Kuten kaikessa, myös työn ja vapaa-ajan välillä on hyvä olla terve balanssi. Vaikka kuinka rakastaisit työtäsi, niin on hyvä asettaa itselleen rajat ja olla avaamatta tietokonetta enää sen jälkeen, kun tulee illalla kotiin. Vielä kerran: Ei ne työt tekemällä lopu.

 

3. Tiedä omat rajasi. Toiset kestää paremmin stressiä ja painetta, kun taas toiset ovat huomattavasti herkempiä. Kun tietää oman sietokykynsä, osaa ottaa omalle lautaselleen juuri sen verran mitä jaksaa.

 

4. Mielekkyys omassa tekemisessä. Yllättävän hyvin ihminen kestää oravanpyörässä vuodesta toiseen, mutta oma polku ja omien unelmien mukainen elämä luo merkityksellisyyttä ja motivaatiota elämään.

 

5. Kiitollisuus omasta tilanteesta. Uskon vahvasti siihen, että vedämme puoleemme oman elämäntilanteemme. Oli se sitten millainen tahansa, niin oma asenne ja suhtautuminen ratkaisee.

 

Tsemppiä haasteisiin! Täältä löytyy vertaistukea (lähes) kaikkeen! <3

 

 

Lue myös:
Kun stressi muuttuu uupumukseksi
Energiaa aromaterapialla

 

Ladataan...
Kriselda

 

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kropan ja mielen lisäksi myös iho kaipailee jonkin sortin syys-detoxia. Olen juurtunut omiin kauneusrutiineihini, joten pienet muutokset ovat aina hyvästä (kuten todettu). Railakkaan kesän jälkeen iho tuntuu väsähtäneeltä ja kaipailee eloa, kosteutta, suojaa, vahvistusta ja kaunistusta… ja happea!

 


Kirjoittelin kesällä alastomuuden hyödyistä ja siitä, miten tärkeää on, että ihomme saa happea. Näin syksyn tullen hapensaanti vähenee, kun lisäämme vaatetusta ja hyvin usein myös meikin määrää lisääntyy. Täällä yksi syyllinen! Ihomme siis tulee tarvitsemaan tulevana vuodenaikana vähän ”dopingia” pysyäkseen puhtaampana ja hehkeänä.

 

 

Taisin siis vähän hihkaista ilosta, kun kuulin että Biotherm on lanseerannut uuden ihonhoitolinjan nimeltä Skin Oxygen. Ilo tuli oikeastaan siitä, että tuotelinja sisältää chlorella-uutetta, joka auttaa ehkäisemään ihon tukahduttamisen mm. ilmansaasteiden vaikutuksesta.

Kyseinen leväkasvi on varmasti sinulle tuttu superfood-maailmasta. Se on hyvin lehtivihreäpitoinen ja sisältää klorofyllin lisäksi mm. rautaa, proteiinia, kalsiumia ja magnesiumia. Se ei kuitenkaan ole minun lemppareita maun puolesta, joten hyvä edes saada sitä ulkoisesti suoraan iholle. Olemme onnekkaita, kun Suomessa puhdas happi on ilmaista, mutta yhtä lailla moderni elämäntyylimme ja matkustelu aiheuttavat iholle epäpuhtauksia. Chlorella siis parantaa solujen hapenottokykyä ja sen ravinnepitoisuus tuo eloa ja heleyttä iholle! 

 

 

Tuotesarjasta minulla on ollut käytössä putsari, kasvovesi ja ihoa suojaava voidegeeli. Käytän tuotteita kasvojen lisäksi kaulalle ja dekolteelle. Geeli toimii hyvin kevyen päivämeikin alla ja kasvovedellä sipaisen koko kropan suihkun jälkeen.

Ja sitten: meikäläiselle tuoksu on tärkeässä osassa kosmetiikkaa, eikä siis huolta tämän suhteen. Skin Oxygenin tuotteet tuoksuvat raikkaalta ja puhtaalta, kevyen sitruksiselta. Luontoyhteys on vahvasti läsnä niin tuoksussa kuin ainesosissa.

 

 

Ainiin pakko mainita vielä, että chlorellan antioxidantit suojelevat ihoa ja vahvistavat sen luonnollista puolustuskykyä. Luin jostain jenkkiläiseltä terveyssivustolta, että chlorellan proteiini parantaa ihon omaa kollageenituotantoa! It’s on the internet, so it must be true. Ikuinen baby face, täältä tullaan!

 

 

P.S. Nyt kun ihon detox on aloitettu, niin seuraavaksi voisi käydä ravintopuolen kimppuun? Kuka on messissä?

 

 

Kuvat: Julia Toivola

 

Lue myös:
Energiaa aromaterapialla
Parasta just nyt: Siemensipsit

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Ladataan...
Kriselda

 

 

Ehdottomasti parasta syksyssä on inspiroitua uudelleen neulevaatteista. Oma unelmasetti on Cosilta ja puuvilla-pellavasekoitteinen asu lämmittää, mutta ei ole liian kuuma (kuten ehkä täysi villa- tai cashmereasussa voisi tulla). Haaveilin asusta jo viime keväästä asti ja kyseiset neulehousut ovat olleet loppuunmyyty jo hyvän aikaa. Voitte siis kuvitella oman innostukseni, kun sain setin käsiini. Mikä tuuri!

Brilliantein väri burgundyn kaveriksi on ehdottomasti vuoden väriksikin valittu millenial pink. Yhdistelmässä on häivähdys jotain retroa, mutta kuitenkin se on ihanan raikas! Ainakin omaan silmääni.

 

KUVAT: Julia Toivola
TAKKI: BIK BOK
Asu: COS
Kengät: Superga
 
LUE MYÖS:
10 x Kesän Parhaat
VIIKONLOPUN (JA JOKA PÄIVÄN) MUISTILISTA
 

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Pages