Ladataan...
Kriselda

 

Vihdoin uskallan tästä julkisesti puhua, nimittäin ihan muutaman viikon päästä lähden Balille kouluttautumaan viralliseksi joogaohjaajaksi!

 

En voi sanoin kuvailla tätä täydentymisen tunnetta, koska se on ollut haavelistalla vuosia. Minut hyvin tuntevat ovat jo tylsistymiseen asti kuunnelleet mun “ehkä tänä vuonna” -jaaritteluja. Aina on ollut jotain muuta meneillään elämässä tai olen ollut sellaisessa työpaikassa, että kuukaudeksi lähteminen on tuntunut mahdottomalta ja rehellisesti sanottuna on se myös ollut kiinni rahasta. Nyt olen säästänyt tätä varten ja tällä hetkellä on hyvä, ellei täydellinen aika lähteä.

Olette ehkä kuulleet seitsemän vuoden sykleistä? Tänä vuonna on seitsemäs joogavuoteni, joten nyt on korkea aika kehittää itseäni tällä saralla seuraavaksi seitsemäksi vuodeksi.

 

Koska olen ehtinyt miettimään tätä monta vuotta, niin mulla on ollut aika selkeät toiveet koulutuksen suhteen; saisi olla kuukauden mittainen intensiivinen koulutus, johon sisältyy ainakin viisi eri joogalajia. Lisäksi mulle on tärkeää, että koulutukseen sisältyy ayurvedinen ja raskaana olevien naisten opettamisen osuus. Anatomia kuuluu jokatapauksessa kaikkiin koulutuksiin (tai ainakin pitäisi), joten tässä halusin ehdottomasti, että opettajana on oikea fyssari.

Onneksi tänä päivänä on trendikästä kouluttautua joogaopettajaksi (ja opettajien opettajaksi), mikä tarkoittaa sitä, että koulutustarjonta on aivan eri luokkaa, kuin vaikka viisi vuotta sitten. Vaihtoehtoja on niin paljon, että voi tulla ähky valitsemisen suhteen. Monet menevät sinne, missä oma joogaopettajansa opettajaa, mutta halusin sellaiselle kurssille, jossa on mahdollisimman monta ja erilaista kouluttajaa, eikä kaikkien missään nimessä kuulu olla joogaopettajia, vaan joukossa saisi olla oman alansa (oli se sitten fyssari tai ravitsemuksen) asiantuntijoita.

Omasta kokemuksestani opetuksesta saa eniten irti, kun pääsee oppimaan mahdollisimman moniulotteisesti. Opettajinani tulee olemaan (mahtavia) tyyppejä (Internetin mukaan) ympäri maailmaa, joten luvassa on varmasti hyvin antoisa koulutus. En. Malta. Odottaa.

 

 

Jotta kaikki ei olisi pelkkää ihanaa jeejee, samalla myös pelottaa ihan saakelisti! Lähden reissuun yksin - yksinolo ei sinänsä pelota, mutta saan huonekavereiksi kaksi tuntematonta kurssilaistani. En tiedä, mikä error mun aivoissa tapahtui, kun olisi ollut myös mahdollisuus olla yksin omassa ylhäisyydessään. Kämppishomma jännittää aivan tajuttomasti, koska kaipaan vahvasti omaa aikaa ja tilaa. En tiedä miten selviän siitä, että olen 24/7 (kirjaimellisesti) muiden ihmisten ympäröimänä.

Pelottaa myös se, että mitä jos en fyysisesti jaksa niin rankkaa kuukautta? Luvassa on päivittäin 12h opetusta, kuutena päivänä viikossa. Vapaapäiville on suunniteltu mm. surffiopetusta. Mitä, jos en ehdi palautumaan päivistä? Tai, mitä jos en opi kaikkea ajallaan ja reputan viimeisen kokeen? Mielessä on myös käynyt se, että kun elää kuukauden Bali- ja joogakuplassa, niin mitä jos en halua enää tulla takaisin kotiin? :D

 

Peloista huolimatta on sellainen fiilis, että edessä on elämää mullistava kuukausi ja varmasti opettavainen. Otan tämän kuukauden lyhyenä armeijana itselleni. Ja jos tästä selviän, niin selviän mistä vaan :D

 

 
Lue myös:
Kaikki työpaikkani
Stressihierontaa ja iltapäiväteetä

 

Ladataan...
Kriselda

 

Petra viiletti viime viikon Helsingissä ja yes girlmäiseen tapaan meidän yhteiset työpäivät ovat usein aivan päättömiä. Sanotaanko näin, että aikataulut ovat vähän liian positiivisia. Tämmöisinä viikkoina päässäni pyörii vain yksi mantra: you can do anything but you can't do everything.

Vietin koko marraskuun seesteisissä merkeissä neuloen ja leipoen, joten halusin tälläkin viikolla pitää kiinni zen-fiiliksestä. Tiesin myös, että Petra kaipasi tarvitsi pienen hengähdyshetken tähän loppuvuoteen, siispä päätin yllättää hänet rentoutumisella Kämpissä.

 

Tenniskuvausten jälkeen pyysin Petraa varaamaan 2,5 tuntia iltapäivästään “yes girl -strategiapäiville”. Suuntasimme Kämp Spa:han, jossa meitä odotti 50 minuutin hoidot.

Petra sai ESPA Personalised Facial -kasvohoidon. Tähän kuuluu syväpuhdistus, ihoanalyysi, kasvohieronta ja omalle ihotyypille valittu naamio sekä päähieronta. Tämä on täydellinen hoito, jos ei ole ihan satavarma, mitä iho juuri silloin tarvitsee.

Minä sain De-Stress-hieronnan, joka nimensä mukaisesti on suunniteltu vapauttamaan stressitilasta. Hieronta rentouttaa niska-hartia-jännityksen. Lisäksi kuumakivikäsittely tuntui varsin ihanalta, kun kehoni on ollut syväjäässä viimeiset viikot. Stressihieronta sopii hyvin sellaisille, jotka kärsii stressistä (hohoo), niskajännityksestä, kiireestä ja univajeesta.

Totesimme hoitojen jälkeen, että oltais voitu jäädä vielä toiseksi 50 minuutiksi hoitopenkkiin. Taivaallista oli!

 

 

Hoitojen jälkeen meitä odotti Afternoon Tea -kattaus Kämp Brasseriessa. Luksusiltapäivätee pikku herkkuineen on ollut meidän haavelistalla jo iät. Ja sanonpa vaan, että tämä kannattaa kokea edes kerran elämässä! Olo oli kuin brittiläisellä prinsessalla, kun inkivääritee virtasi hopeisesta teepannusta ja maistelitiin skonsseja. Minä ensimmäistä kertaa ikinä.

Spa:n ja Aftenoon Tea:n yhdistäminen oli toimiva konsepti ja päätettiin, että tästä tulee yes girlin joulutraditio!

 

Mikäli Brasserien Afternoon Tea kiinnostaa, niin kannattaa kurkata Kämp Collection Hotelsin Juhlan Aika -joulukalenteriin tulevana tiistaina, 11.12.2018.

Joulukalenterista paljastuu muutenkin uniikkeja ja elämyksellisiä joululahjaetuja, joita kannattaa seurailla. Hello Kämp Spa -edut!

En valitettavasti voi paljastaa enempää mitä on tulossa milloinkin, mutta luvassa on tuntuvia tarjouksia, jotka ovat voimassa aina yhden päivän ajan klo 8.00 alkaen.

Jos olet kuten meikäläinen ja arvostat näitä pieniä luksushetkiä ystävän kanssa, niin pysykää kuulolla tuolla joulukalenterin sivuilla.

Vink vink myös poikaystävälle! Jos luet tätä, niin kurkkaile joulukalenteriin päivittäin. En pistäis pahakseni spa- tai ravintolalahjakorttia. Hehe.

 

 

Joko te olette päässeet nautiskelemaan tunnelmallisesta Kämp Spa:sta tai Brasserien iltapäiväteestä?

 

 

Hoidot saatu Kämp Spa:sta.

Ladataan...
Kriselda

 

Hei apua tyypit! Nyt on jo joulukuun VIIDES ja vasta nyt postailen tästä upeasta joulukalenteristani!

Näin varmaan lokakuun puolella meidän lähikaupassa tee-joulukalenterin ja suunnilleen kuukautta myöhemmin sitä en enää ollut ja mua kadutti niin paljon, etten silloin ostanut sitä.

Törmäsin kuitenkin viikko sitten, eli muutama päivä ennen joulukuuta, Nougat’ssa söpöön ruotsalaisbrändin NABO:n tee-adventtikalenteriin. Ei oikeastaan tarvinnut sekuntiakaan miettiä lähteekö se mun mukaan vai ei. Kaikille tiedoksi: rakastan teetä ja meidän himan kuivakaapista on yksi hylly kokonaan omistettu erilaisille teepaketeille.

 

Tee-adventtikalenteri on ekosertifioitu ja laaduissa ollaan panostettu ympäristöystävällisyyteen. Paketista löytyy joka päivälle, joulukuun 25. asti, oma teepussi. Eniten odotan sellaisia makuja, joita en ole vielä koskaan päässyt testailemaan, kuten Vinterdrömiä ja Sötnosia :D Kalenteri on ruotsiksi ja ihan oiva tapa sivistää itseään; jokaisen pussin kyljessä on pieni inspistarina päivän teehen!

 

 

 

 

 
 

Lue myös:
Paras lahja tytölle on koulutus
Lumenen joulukalenteri
Ladataan...

Pages