Ladataan...
Kriselda

 

 

Paljastin dirty little secretini täällä blogin puolella. Tyttöjen iltojen viihdenumeron ja uskokaa tai älkää, korteista on ollut apua niin pienissä kuin suuremmissakin päätöksissä. Hassua ajatella, että kortit enteilivät aikoinaan hyvää poikaystäväni kohdalla ja sen johdosta suostuin myös viidensille treffeille. Tässä sitä nyt ollaan.

 

 

Uskon vahvasti siihen, että vedämme puoleemme sitä, mitä ajattelemme. Tai siis ei edes sitä, mitä ajattelemme vaan sen, mitä alitajuntamme haluaa meille kertoa - mitä sisäinen maailmamme heijastelee. Jokaisella ihmisellä on oma todellisuutensa ja on valintakysymys, miten asiat haluaa nähdä ja kokea. Eikö olekin hienoa, että meillä on vapaus valita, miltä meidän maailma näyttää?

 

Se, että tarot-kortit näyttivät aikoinaan vihreää valoa poikaystäväni kohdalla merkitsi sitä, mitä todellisuudessa halusin, vaikka en sitä ulos päin ehkä näyttänyt tai halunnut itsekään uskoa. Kortit vahvistivat oman fiiliksen ja päätöksen, joka oli jo kauan aikaa tiedossa. Se, miten luentaan suhtautuu on myös täysin meistä itsestämme kiinni. Kortit ovat erittäin tulkinnanvaraisia ja ihminen näkee sen, mitä haluaa.

 

 

Tiedättekö sen fiiliksen, kun kuulee oman äänensä nauhoitukselta tai videolta? Se on aivan KAMALAA. Ylitin kuitenkin itseni ja vastasin myöntävästi, kun Afterwork-podcastin Rina kutsui minut ohjelmaan. Pääsin tyttöjen ensimmäiseksi vieraaksi ja jaksossa päädyttiin erikoisempaan kulmaan, nimittäin luin tytöille tarot-kortit :D Sinne meni podcast-neitsyys.

En kertonut tätä parisuhde-stooriani podcastillä, vaikka Rina yritti kannustaa minua siihen. Tarot on hauskaa viihdettä ja se pistää ajattelemaan omaa sisäistä maailmaa. Se antaa selkeyttä omiin ajatuksiimme.

Kuuntele täältä, mitä kortit enteilivät Afterworkin tytöille! Ainiin ja sain maailman söpöimmän ennustaja-nimen: Madame Kriselda! 

 

 

Kuvat: Mona Salminen
Jumpsuit: Gina Tricot

 

Lue myös:
7 hyvinvointilupausta
Unelmat on tehty toteutettaviksi

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Ladataan...

Ladataan...
Kriselda

 

Täällä blogin puolella ollaan saatu nauttia valoisista ja värikkäistä kuvista viimeisen viikon ajan, vaikka sitä ollaan oltu jo tovin kotona (loskan ja harmauden keskellä). Viikko Dubaissa meni nopeasti, kuten lomalla on tapana. Asuimme kaverin luona Dubai Marina -nimisessä kaupunginosassa, joka on yksi maailman suurimmista rakennetuista kanavakaupungeista. Alueella on suosittu ranta ja hyvät ostosmahdollisuudet - kävelimme alueen sisällä paikasta toiseen, mutta pidemmillä päiväreissuilla Palmusaarille ja Downtowniin kuljimme autolla.

 

Kaverin kämpillä oli oma uima-allas, mutta päätimme ottaa reissun ajaksi Privilee-klubikortit, jolla saa pääsyn yli sataan eri hotelliin ja resortiin, plus niiden kuntosaleille ja spa-alueille. Ehdittiin vierailla vaan kolmessa eri hotlassa, eli paljon jäi näkemättä.

 

Dubai on överi ja kaupungin futuristinen arkkitehtuuri loi fiiliksen, kuin olisi ollut unessa. Hintataso on korkea ja vaikka shopittavaa olisi vaikka millä mitalla, niin ei tehnyt mieli ostaa mitään. En muutenkaan ole mikään shoppailuihminen, joten lähinnä töiden takia kierrettiin Dubai Mallin kaupat eräänä iltapäivänä.

 

Hotelleista Palace Downtown teki lähtemättömän vaikutuksen henksullaan eli korkeatasoisella palvelullaan. Hienoja palatsimaisia hotelleja voi rakentaa pilvinpimein rahalla, mutta people buy people first.

Toinen mieleenpainuva kokemus oli retki Motiongate-huvipuistoon, jonka teemana on Hollywood. Isossa roolissa ovat mm. Dreamworksin animaatioleffat, kuten Madagascar ja Kung Fu Panda. Olen maailman pupupöksyisin ihminen mitä tulee huvipuistolaitteisiin, mutta kaverit onnistuivat huijaamaan minut muutamaan eri vuoristorataan. Ja kuten jo mainitsin, Dubai on överi ja niin oli myös huvipuistorykelmä, johon Motiongate kuuluu. Nimittäin vierestä löytyy jättimäiset Bollywood Park sekä Legoland.

 

 

Jos herää jotain Dubai-kysymyksiä, niin vastaan niihin parhaani mukaan <3

 

Lue myös:
Matkan varrelta
Hollywood days

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

 
 

Ladataan...
Kriselda

 

Korttelin omassa Bar Cónissa on uusi lista ja sehän on tapaksia tulvillaan. Full-on! Tapaksia löytyy laidasta laitaan lihaisista vaihtoehdoista vegeihin.

Maisteltiin uutta listaa pienellä ystäväporukalla ja koska teki mieli ottaa kaikki, niin päädyimme ottamaan useamman jaettavaksi. Siihenhän tapakset ovat tehty. Que Bueno!

 

Cónin tapaslistalta löytyy vanhoja klassikoita, kuten Pimientos del Padrónit ja Patatas Bravakset. Aina hyviä. Listalta löytyy myös ihania uusia juttuja, jotka jokaisella makupalalla sytyttivät ruokaorgasmin. Omalle top-listalle ylsi friteeratut minimustekalat, eli Chipironekset ja tonnikala-perunasalaatti, Ensalada Rusa. Parasta tässä on se, että kallein annos listalla on 13,00€ (!). Tänne kannattaa suunnata nautiskelemaan ja annokset sopivat niin pieneen kuin isompaan nälkään.

 

Ainiin, ja stadin parhaimmat vermuutit ja drinkit löytyy Cónista, for sure. Puhumattakaan henkilökunnan mielettömästä meiningistä ja Si, ¿Por qué no? -asenteesta! 

 

 

 
Bar Cón, Kampin Kauppakeskus 6. krs. 
 
 
Lue myös:
Breakfast goals
Pimientos de Padrón
 
 
INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Ladataan...

Pages