Ladataan...
Kriselda

 

En epäröinyt sekuntiakaan, kun Julialta ja Kiralta kilahti kutsu metsäretkelle telttailemaan. Retki oli tyttöjen järjestämä PR-reissu yhdessä Lagomin kanssa, jossa oli tarkoitus päästä nauttimaan Suomen luonnosta, lähimatkailusta ja ripauksesta eräjormailua. Mukana oli myös Suomen luontokonkari Eeva Mäkinen - eli saatiin olla rauhallisin mielin, kun mukana oli pro. Ei ihan Survivors-meiningillä kuitenkaan menty :D

 

Lagomista lyhyesti: kyseessä on yritys, joka valmistaa terveellisiä välipaloja. Valikoimissa on smoothie-pusseja, kanan rintafileitä ja nyt uutuutena vegaanisia ja gluteenittomia Snäkkäri-siemennäkkäreitä.

Meidän pienen patikoinnin ja metsäjoogan jälkeen maistui tyttöjen valmistama välipala, jossa oli juurikin Lagomin tuotteita. Parmesankanatahna Snäkkärin päällä oli niin taivaallista, että sitä on saatava pian uudelleen!

Sen jälkeen oli luvassa meikäläisen lempparikombo: järviuintia ja saunomista. Oli kertakaikkiaan ihanaa istua raukeana iltanotskilla auringonlaskun aikaan. Metsä ja ulkona oleminen teki tehtävänsä. <3

 

Yö tosiaan nukuttiin teltassa (mulle eka kerta ikinä!) ja pakko myöntää, että olin ehkä varustautnut yöhön huonosti. Extra kuuma makuupussi ja fleecetrikoot eivät olleet paras kombo. Noh, osaanpahan ensi kerralla valita telttailuvaatteet paremmin! Toivotaan, että ensi kerta olisi jo pian - vielä on öitä jäljellä, kun voi nukkua ulkona.

 

Telttaretki tuli erittäin hyvään saumaan näin syksyn alkaessa. Sitä sai hyvän muistutuksen, että muistaa tasaisin väliajoin maadoittua. Etenkin nyt, kun täällä Lilyssäkin pyörii #onkopakkojaksaa-kampanja, niin muistetaan pitää itsestämme huolta. Siitä kirjoitan oman postauksen, sillä muistista löytyy omakohtaista kokemusta liittyen aiheeseen. Pysykää siis kuulolla.

 

 

Kiitos tästä Kira, Julia, Eeva ja Lagom Suomi.

 

 

Kuvat: Julia Toivola & Kira Kosonen

 

Lue myös:
Frantsila: Garden trilogy
Se aika vuodesta: Kasvun paikka

Ladataan...
Kriselda

 

Syksyn myötä erilaiset öljyt ovat jälleen löytäneet tiensä meikäläisen luo. Blogiani pidempään seuranneet tietävät, että olen öljy- ja tuoksuhihhuli. En siis voinut jättää välistä tämän aamun Frantsilan pressitilaisuutta, jossa brändi lanseerasi uuden tuotelinjansa: Garden Trilogyn.

 

Frantsila on perheyritys, joka on yrttien luomuviljelyn edelläkävijä. Heillä on upean näköinen tila Kyröspohjan kylässä (40 km Tampereelta), joka on ollut perheen omistuksessa yli 300 vuotta. Perheyrityrityksen tavoitteena on edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia luontaistuotteiden ja hyvinvointikoulutuksen avulla. Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään holistisia periaatteita ja kasvit kerätään, kun ne ovat tuoreimmillaan.

Kuvien ja kuulemani perusteella tilalle on päästävä käymään ja se on ollut jo hetken bucket listallani. Haluisko joku lähteä mun seuraksi sinne?

 

 

 

Uuteen Garden Trilogy perheeseen kuuluu kolme tuotetta (ihanan minimalistista): De-Sress TONIC -hoitovesi, Anti-Pollution -kasvoseerumi ja mieltä kohottava Aura-parfyymiöljy. Mikä pyhäkolminaisuus!

 

Uudet tuotteet ovat kauneustuotteita, joissa yhdistyy maku, kosketus ja tuoksu.

Hoitovesi, eli De-stress Tonicia suihkutetaan suun kautta ja eteeriset öljyt vaikuttavat sisäisesti.

Luomukamomilla, kaura ja sitruunamelissa rauhoittavat ja auttavat vähentämään hermoston kuormitusta. Ruusujuuriuute vahvistaa kehon kykyä suojautua fyysisiltä, kemiallisilta ja biologisia ärsykkeiltä. Ruusun eteerinen öljy sekä kuusen ja lumpeen kukkaterapia herättelevät aisteja ja keventävät mielialaa.

 

Anti-pollution -kasvoseerumi kosteuttaa ja suojelee ihoa saasteilta.

Ceylonin moringaöljy toimii kosteusvaippana ihon pinnalla ja ehkäisee ilman epäpuhtauksien ja haitallisten hiukkasten imeytymistä ihoon. Runsaasti antioksidantteja sisältävät mustikkauute ja ratamouute neutraloivat vapaiden radikaalien haittavaikutuksia. Eteeriset öljyt – kuten fenkoli, basilika, santelipuu ja ylang-ylang – rauhoittavat ihon tulehdustiloja ja kylmäpuristetut vadelma- ja jojobaöljy ravitsevat ihoa ja toimivat luonnollisena aurinkosuojan perustana.

 


 

Kolmas, eli Aura Perfume Oil kohottaa mieltä ja muistuttaa läsnäolon voimasta.

Vehreä, tasapainoa ja juurevuutta edustava pohjatuoksu rakentuu suomalaisen lännenmaariaheinästä, rohtostyraksin lehdistä, seetripuusta ja japaninsypressistä. Sydäntuoksuna on lempeä, mieltä kohottava ja sydäntä lämmittävä ruusu. Greipin ja limetin vivahteet latvauoksussa muistuttavat hetkessä elämisen raikkaudesta.

 

 

Jokainen kolmesta uutuustuotteesta kuljettaa kauneuden äärelle. Eri reittiä, mutta toisiaan tukien.

Tuoksuilla on valtava merkitys meidän mielentilaan ja mun jokasyksyiseen rituaaliin kuuluu paneutua uusiin eteerisiin öljyihin. Läsnäolo on itselleni valtavan iso haaste, joten Aura-parfyymiöljy lähti meikäläisen mukaan. Sipaisen sitä ranteilleni tästä lähtien aina, kun tarvitsen kirkkaampaa mielentilaa. Nyt jo aivan koukussa ja pienen kokonsa ansiosta se kulkee pienemmässäkin laukussa mukana.

 

 

 

Kiitos aamusta Frantsila, Sugar PR ja safkoista Sami Tallberg!

 

P.S. Frantsilan shop-in-shop löytyy osoitteesta: MarketPohjoisesplanadi 19, 00100 Helsinki. Samasta osoitteesta löydät myös Frantsilan Apothecary "scent labin", jossa voi sekoitella itselleen oman tuoksun. Lämmin suositus tälle.

 

 

Lue myös:
Energiaa aromaterapialla
Must-have: Aroma Diffuuseri
Nerolin tuoksuinen tyttö

 

Ladataan...
Kriselda

 

Kyllä rakkaus on ihmeellistä. Välillä niin ihanaa, mutta välillä myös ärsyttävää. Olimme toissa viikonloppuna ystäviemme häissä ja papin puhe antoi taas ajateltavaa.

Monet meistä elää kovin egosentrisesti, että syytämme puolisoamme kaikista parisuhteen ongelmista. Emme juurikaan näe vikaa itsessämme.

Tunnistin itseni tästä 100% ja voi, että sitä häpeän määrää. Olen myös paljon miettinyt sitä, mistä hetkittäinen tyytymättömyys johtuu ja sitä, millaisen parisuhteen haluan. Miten voin itse vaikuttaa omalla toiminnallani ja tehdä hyvästä parisuhteesta vielä paremman?

 

 

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa pian kolme vuotta, mutta tuntuu siltä että olisimme olleet yhdessä paaaljon pidempään. Kun hän 9 vuotta sitten osoitti ensimmäisiä kiinnostuksen eleitä, en silloin olisi uskonut, että nyt sitä ollaan. Enkä oikeastaan edes kolme vuotta sitten, kun tiemme kohtasivat uudestaan, olisi uskonut, että “valitsisin” hänet.

Muistan ikuisesti, mitä silloinen pomoni minulle sanoi. Hänen edesmennyt aviomies oli yhtä hullunkurinen kuin poikaystäväni: mieluummin erikoinen, kuin tavallinen ja tylsä. Tavallinen ja tylsä tosiaan on aika kaukana tästä.

 

 

1. Hän saa mut nauramaan.

Joonas on porukan naurattaja ja hänellä on yhtä erikoinen huumorintaju kuin mulla. Jos seuraat Insta-stoorejani, niin tiedät, että hän on huumorityyppejä.

 

2. Hän on vihdoin alkanut lämmetä ajatukselle, että meillä voisi olla koir(i)a.

Hahaha tää oli pakko nostaa tähän, koska Joonas ei pitänyt koirista, kun tavattiin. Nyt kun meillä on pyörinyt tasaiseen tahtiin hoitokoiria, niin aivopesu alkaa vihdoin toimimaan!

 

3. Hän on lojaali.

Joonas tunnetaan ystäväpiirissään siitä, että hän on super uskollinen ja pitää aina ystäviensä puolia. Sekin kertoo paljon, että ystäväpiiri on laaja ja hyvin tiivis jo vuosien takaa.

 
 
 

 

4. Aasinsiltana päästään siihen, että hänellä on maailman ihanimpia ystäviä!

Ehkä tämä ei ole varsinainen piirre hänessä, mutta enpä tiennyt, että kun alan seurustelemaan Joonaksen kanssa, saan älyttömän paljon uusia ystäviä. Vietämme suurimmaksi osaksi kaikki pyhät ystävien kanssa - he ovat meille kuin perhettä.

 

5. Meitä yhdistää samanlaiset arvot.

Ystävät ovat meille tärkeitä, olemme kummatkin tällä hetkellä työorientoituneita ja vaikka, puhumme paljon omasta perheestä (+koirista!), niin tiedämme kummatkin, ettei siihen ole vielä kiire. Parisuhdetta helpottaa se, että meillä on samanlainen elämäntilanne ja yhteisiä tavoitteita.

 

6. Hän tasapainottaa minua.

Vaikka olemme monessa asiassa samanlaisia, niin LUOJAN KIITOS, olemme myös tarpeeksi erilaisia. Joonas pitää mun jalat maassa, kun on siihen tarve (vaikka se onkin ajoittain ärsyttävää) ja osaa tarpeen tullen viilentää mun temperamenttista luonnetta. Hän haastaa mua!

 

7. Hän on rehellinen.

Joonaksen mielipiteeseen voi aina luottaa ja hän on just se tyyppi, joka sanoo sen, mitä kaikki muut ajattelee. Se ei tietenkään ole aina hyvä asia uusien tyyppien seurassa :D

 

 

8. Hänellä on hyvä tyyli.

Vähän erikoinen, mutta mieluummin niin, kuin tavallinen ja tylsä, eikö niin? ;) Hän on äärimmäisen muotitietoinen ja soveltaa trendejä mun makuun sopivasti. Hänellä on aika tunnistettava tyyli. (Annoin poikaystäväni pukea minut).

 

9. Hän on kävelevä Google ja sanakirja.

Joonas on verbaalisesti mielettömän taitava ja kysyn mieluummin häneltä aina kieliopillisia juttuja kuin googletan. Jos hän ei tiedä, niin hän googlettaa ja löytää satavarmasti paremmat tulokset. Hän on myös yks kävelevä tietopankki ja löi mut ällikällä viimeksi tänä kesänä, kun voitti kaikki tietokilpailupelit. Ärsyttävää!

 

10. Joonas on hemmetin komee!

Hän on tehnyt mallintöitä nuorempana, mutta kun selailin hänen ikivanhaa mallikansiota, niin onneksi tavattiin vasta nyt. Vuodet tekee yleensä hyvää miehille ja hän komistuu silmissäni vuosi vuodelta.<3

 

 

Elämä ei tosiaan oo tylsää tän tyypin kanssa. Kiitos rakas, kun olet. <3

 

Oliko liian siirappista? 

 

Lue myös:
Pitkän parisuhteen salaisuus
Mitä jos rakastun?

Pages