Ladataan...
Kultainen

En tee kovin mielelläni lupauksia itselleni. Siinä missä muille annetut lupaukset on helppo pitää, itselle tehdyt lupaukset eivät tunnu kovin merkityksellisiltä tai vakavasti otettavilta (tämä nyt on vähän väärin, sillä kyllähän itseään pitäisi osata arvostaa siinä missä muitakin). Niidenkin lupausten rikkominen kuitenkin tuntuu syövän ihmistä sisältä, aiheuttavan pettymyksiä ja laskevan mielialaa. En siis tee uudenvuodenlupauksiakaan. Sen sijaan kirjoittelin ylös muutamia huomioita, jotka haluaisin pitää mielessäni tulevana vuotena. 

 

x Opettele tekemään enemmän hyviä kasvispainotteisia ruokia. Olen ollut kuluneen vuoden eli huimat kaksi viikkoa ilman punaista lihaa ja kanaa, ihan vain testatakseni itseäni, ja no, en ole oikeastaan huomannut muutosta, sillä syön muutenkin hyvin vähän liharuokia kotona. Ainaiset salaatit alkaa tosin vähän tympimään, joten kommenttiosiossakin kuulisin mieluusti maukkaista, terveellisistä sekä helpoista kasvisruuista ja esimerkiksi aihetta käsittelevistä blogeista. Olen avoin kaikelle muulle paitsi sinihomejuustolle ja puolukoille. Hyi.

x Ole vähän itsekäs ja muista pitää puoliasi, sillä todennäköisesti kukaan muu ei niitä puolestasi pidä. 

x Koveta itseäsi pikkuisen. Ei ole kivaa nyyhkiä jatkuvasti hylätyille eläimille ja pahoittaa mieltään ihmisten ilkeistä kommenteista (jotka eivät edes millään muotoa kohdistu omaan elämään). 

x Lue enemmän. Olen viimeisen kuukauden aikana lukenut enemmän kirjoja kuin viimeiseen kolmeen vuoteen yhteensä, ja nyt intoa puhkuen haaveilen sivistyneemmästä minästä ja näyttävästä kirjakokoelmasta. 

x Tee edes jonkinlainen saliohjelma. Että jaksat tulevaisuudessa sitten kantaa sitä kirjakokoelmaa muuttolaatikoissa.

x Enemmän brunsseja!

x Ulkoile enemmän. Edes vartti päivässä. Tulee hyvä mieli.

x Tee enemmän asioita käsillä. Askartele, piirtele, nikkaroi, ihan mitä vaan. Siitäkin tulee hyvä mieli.

x Opettele uusia asioita. Mieluiten joka päivä.

x Varaa hammaslääkäriaika!!!!!! Ihan oikeasti. Tätä on siirretty jo pari vuotta. Mutta mitä tehdä, kun aiheesta kirjoittaminenkin saa hien puskemaan pintaan? Hammaslääkäripelko on minun tapauksessani lievä ilmaus. 

x Selaa ihan vähän vähemmän Eläinvideokerhoa. Vaikka se nyt onkin Facebookin kaikkien aikojen paras ryhmä ja tällä hetkellä makaat räkäisenä kotona vailla tekemistä, niin ei niitä kissevideoita katsellen tarvitse ihan jokaista valveillaolotuntia viettää.

Ladataan...