31

Kunnon Mamma

Kolmeykkönen täällä hei! Eilen oli meikäläisen syntymäpäivä. Vuosi sitten juhlin pyöreitä vähän isommin, tällä kertaa hillitymmin oman perheen kesken täällä mökillä. 

Synttärielementit olivat kuitenkin kasassa - tuli aamiaista sänkyyn, laulua, kukkia (joista liikuttavin tietenkin tytön poimima yksinäinen apila). Illalla leivoin kakun ja kilistimme shampanjalla. Muuten oli aika tavallista, mutta mukavaa: käytiin venerannassa syömässä, leikkipuistossa ja soutelemassa (arvatkaa, kuka souti! Ping lajihaaste!), ehdin lenkillekin. Ison osan päivästä maalasin leikkimökkiä.

Maalaaminen on samanlaista monotonista tekemistä kuin juokseminen, ja molempien parissa tulee mietittyä kaikenlaista. Eilen leikkimökin seinää sutiessani tuumin tietysti tätä uutta ikääni. Sitä, että se on jo ihan oikeasti aikuisen ikä. Olen opiskeluajoista asti tottunut olemaan se ystäväporukkani nuorin, ja myös mies on muutaman vuoden mua vanhempi. Töissäkin olen aina ollut se juniorein - kunnes yhtäkkiä en enää olekaan. Nyt kollegoina on minua monta vuotta nuorempia, upeita ja päteviä tyyppejä, ja ystävien joukostakin löytyy ihania youngstereita. Milloin ihmeessä musta tuli näin vanha?! :D

Oikeasti en kuitenkaan kriiseile yhtään. Tämä ikä ja ennen kaikkea tämä elämä tuntuu juuri sopivalta tähän hetkeen. Matkan varrelta on tarttunut mukaan niin mahtavia tyyppejä, että mikäs tässä on yhdessä vanhetessa! Tärkeimpänä tietysti tämä oma pikkuinen perhe - nuoruuden villiys ja vapaus oli ihanaa, mutta ei mitään sen rinnalla että saan olla äitinä yhdelle ihanalle pikku tyypille ja vaimona toiselle ihanalle, vähän isommalle tyypille. (Eilen oli muuten myös meidän kolmas hääpäivä. <3)

Sitä paitsi olen alkanut nauttia aika monista, ennen muinoin vanhuuteen (haha!) liittämistäni asioista, kuten tästä hidastempoista mökkeilystä. Tai leipomisesta. Tuon eilen tekemäni Brita-kakun osasin jo ilman ohjetta - ja kakkureseptien ulkoa muistaminen nuoremman minäni mielestä vasta mummomaista olikin... ;)

Ensi kerralla sitten taas treenijuttuja, siihen asti ihanaa viikkoa!

Kommentit

morning glory
Morning Glory

Paljon onnea sinne :) Mä oon huomannut myös, että kaikki se mitä pidin ennen "vanhojen ja tylsien ihmisten juttuina" on nykyisin just niitä, mistä nautin eniten :D

Aasara
Kunnon Mamma

Heh, näinhän se taitaa mennä! Nuorena ei ehkä vaan ymmärtänyt hyvän päälle. ;)

Kiitos onnitteluista!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Hyvää synttäriä! :)

Käytiin mun pikkuveljen kanssa pari päivää sitten tällainen keskustelu:

Veli: Ajattele, sit kun sitä-ja-sitä tapahtuu, niin mä oon jo tosi vanha!

Minä: *laskee päässä* Ai 29v?

Veli: Nii! 

Minä: täytän sen verran tänä vuonna...

:D 

Aasara
Kunnon Mamma

:D Kaikki on suhteellista! Kiitos onnitteluista :)

Kommentoi