Heavy like a pregnant elephant

Kunnon Mamma

Näillä sanoilla varustetun tarran kera sain noutaa matkalaukkuni laukkuhihnalta viime syksyn Espanjan-matkamme jälkeen. No joo, olihan sitä tavaraa aika runsaasti.

Nyt saa taas pakata reissukamat kahdelle aikuiselle ja yhdelle vaippaikäiselle, kun suuntaamme tänään etelän lämpöön! Luvassa on kosolti Kroatian aurinkoa, hyvää ruokaa, rentoa olemista, sopivasti tekemistä ja ennen kaikkea loistavaa matkaseuraa: meitä lähtee matkaan yhdeksän aikuista ja kolme lasta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on siis varmasti luvassa!

Jotain on ehkä näiltä muutamalta lapsiperheenä tehdyltä reissulta ehditty pakkaamisesta oppia. Kuten, että vaippoja ja lastenruokia saa kyllä myös matkakohteesta, ainakin meidän reissujen tapauksissa. Ja nythän tyttö tietysti syö jo oikeastaan samaa ruokaa kuin mekin. Ja että omia leluja ei kannata roudata mukaan kokonaista arsenaalia, eivät ne kuitenkaan jaksa kiinnostaa ulkomailla sen enempää kuin kotonakaan - pari tärkeintä saa riittää. Ja joku uusi kirja lentomatkalle. Ja iPad.

Karsimisesta huolimatta perheen pienimmän välttämättömimmät varusteet vievät jälleen leijonanosan kaikesta matkatavaratilasta. Tarvitaanhan kuitenkin ainakin hellehattuja uimapuku aurinkovoidetta kevyitä paitoja ohuita housuja shortseja t-paitoja neuleita kenkiä sukkia unikisu unipupu unipussi mukit muutama hätävararuoka vaippoja pelastusliivit aurinkolasit särkylääkettä korvatippoja nenätippoja laastareita kuumemittari desinfiointiaine d-vitamiinit uimavaippa perusvoidetta matkasyöttötuoli matkarattaat hyttysverkko omat lakanat ja ja ja

Itselleni ajattelin pakata bikinit, snorkkelin ja shortsit. Niin ja lenkkarit. Enköhän pärjää.

ps. Miten monilapsiset perheet oikein selviävät tästä hommasta?

pps.

Kommentit

Uusi Alku

Ihanaa matkaa!! Jos ei ole tavaroineen päivineen reissun aikana paikan/kohteen vaihtoja niin voi onneksi perille päästyään huokaista ja räjäyttää kamat siihen :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Ja totta - onneksi me pysymme yhdessä kohteessa kuin tatit tällä kertaa. Sitten paluupäivänä vasta tarvitsee seuraavan kerran ihmetellä, miten saan kaikki kamat + tuliaiset ahdettua takaisin laukkuihin. :D

IitaIip
Kolmen koto

Jes! Meillä on haaveena lähteä myös tulevaisuudessa Kroatiaan, joten innolla odotan reissupostausta ;) Hyvää matkaa!!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! :) Reissupostauksia on varmasti luvassa. Olen ollut Kroatiassa kerran aiemminkin ja silloin tykkäsin kovasti, joten odotukset ovat nyt korkealla.

I love mondays

Oo reissupostaus kiinnostaa kovasti, jos tämä arktinen kesä jatkuu on melkeinpä pakko päästä vielä uudestaan lämpöön.. Hulluna saa kyllä lapselle raahata tavaraa, meillä on vielä sorttia todella sottainen syöjä joten joka päivälle on pakko olla vähintäänkin kaksi puhdasta paitaa ja mielellään ainakin yhdet housut per päivä. Mutta viime viikon Mallorcan matkalta kotiutui kaikki pitkät housut ja pitkähihaiset puhtaina kun oli niin kuuma! Lapsi onkin sitten hihattomassa "wife beater" paidassa joka kuvassa ;) 

Aasara
Kunnon Mamma

Heh, meilläkin on varsin suurisotkuinen lapsi ja just sen takia raahasin runsaasti vaihtovaatetta pienelle mukaan. Mut sama juttu käynyt myös täällä, on ollut niin kuuma että ollaan oltu vaan lyhkäsillä hikoilla ja lahkoilla ja kaikki muut vaatteet käyttämättä. Lisäksi täällä talolla olikin myös pesukone, joten puolet vähemmällä vaatemäärällä oltaisiin todellakin pärjätty! :)

S.g
Sara G

Ihanaa reissua! :) Samaa mietin monesti muissakin asioissa, että miten monilapsiset perheet pärjäävät ylipäätään missään?! Tuntuu, että kaikki on jo yhden kanssa vaikeaa ja hankalaa. :D Ehkä ne loput lapset sitten vain tulee siinä perässä. Mutta pakkaaminen.. huh huh!

Luulinpa muuten ensiksi, kun äkkiä luin otsikon, että ilmoitat uudesta raskaudesta. ;D

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Ja apua!! :D Jos joskus sellaisista asioista ilmoitan täällä niin lupaan että yritän tehdä sen vähän kauniimmin sanoin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.