Joulutunnelmaa Turun Nuoren Teatterin tyyliin

 

Turun Nuoren Teatterin lavalla on mieletön hässäkkä päällä ja touhua riittää säällä kuin säällä, vaikka ulkona sataa marraskuiseen tapaan vettä kuin saavista kaataen. Ursininkadun pienessä ja idyllisessä teatteritilassa on jo laskeuduttu jouluiseen tunnelmaan ja ensilumikin on satanut.

 

Yhteensä 32 nuorta näyttelijää on mukana Turun Nuoren Teatterin jouluproduktiossa, kirjailija Mauri Kunnaksen klassikkotarinaan perustuvassa Olli Löytösen dramatisoimassa ja Sofia Laurikaisen ohjaamassa sympaattisessa näytelmässä Joulupukki ja noitarumpu.

 

 

 

Joulupukki ja noitarumpu

 

 

Tarinassa kummastellaan 50 vuotta kadoksissa olleen kirjeen arvoitusta, podetaan Joulupukin (Joonas Jormalainen) flunssaa ja koetaan jännittäviä hetkiä shamaanin (Heta Karhu) tehdessä kepposiaan. Mystinen rummunääni keskeyttää Korvatunturin joulupuuhat ja revontuletkin varastetaan taivaalta. Hanna Linqvist tekee sympaattisen roolityön Kille-kissana.

 

Perhepäivähoitajaa lämmitti erityisesti yleisön osallistaminen esitykseen. Kaikille tuttuun laululeikkiin on jokaisen helppo lähteä mukaan. Sulle suojan tarjoan, siis kätes ojenna!

 

Jälleen kerran Turun Nuoren Teatterin lahjakkaat lapset ja nuoret näyttävät taitonsa ja rakkautensa teatteriin. Juha Antikaisen sävellys- ja sanoitustyö siivittää monikymmenpäisen esiintyjäjoukon hienoihin yhteislaulukohtauksiin ja turkulaisen yleisön jouluiseen tunnelmaan.

 

Ketä me saamme tästä työstä kiittää? Turun Nuori Teatteri on (muutaman nimenmuutoksen kokeneena) toiminut jo vuodesta 1972 saakka ja tuottanut historiansa aikana yli 170 näytelmää. Suosittelen kaikkia lämpimästi tukemaan TNT:n toimintaa, sillä teatteri tekee talkootyötunteja laskematta ensiarvoisen tärkeää työtä turkulaisen kulttuurikentän hyväksi.

 

Kiitos koko työryhmälle. Nähdään taas ensi kerralla!

 

 

 

Ps. Onneli ja Anneli saa ensi-iltansa helmikuussa 2016.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *