Onnellinen prinssi -teatterisirkusta lapsille

 

Sunnuntaina Turun Seikkailupuisto eli Seikkis vietti synttäreitään, ja pihapiiri oli ohjelmaa täynnä. Kävimme katsomassa lasten tanssi- ja teatterisirkuspajoissa työstämiä esityksiä. Robottitanssijat olivat hitusen liian jännittäviä 2,5-vuotiaalle kriitikolle, mutta sirkustemput sitäkin hauskempia. Sirkuslaiset olivat Onnellinen prinssi -esityksen työryhmästä.

 

 

Onnellinen prinssi

 

Esityksen teko ja siihen liittyvä joukkorahoituskampanja on parhaillaan käynnissä. Erilaisista vaihtoehdoista osallistua projektin tukemiseen voit lukea täältä. Kampanjan tukemiseksi voi esimerkiksi ostaa lippupaketin tukiperhetoiminnassa mukana olevalle lapselle tai tarjota teatterisirkustyöpajan kokonaiselle koululuokalle. Aikuisille esimerkiksi yritysjuhlan ohjelmanumeroksi tai polttaripäivää hauskuuttamaan sopii temppuvartti eli jongleerauksen opetustuokio.

 

Itse Onnellinen prinssi -esitys saa ensi-iltansa Helsingissä syyskuussa ja Turussa lokakuussa. Sirkusteatteriteos perustuu Oscar Wilden samannimiseen satuun, ja prinssin ja pääskyn kohtaaminen tuodaan lavalle sirkuksen keinoin, mitä yllätyksellisimmin ja taianomaisimmin tavoin.

Työryhmään kuuluu sirkuksen ja soveltuvan taiteen ammattilaisia: ilma-akrobaatti Jenny Mansikkasalo, jonglööri Heikki Tolin, näyttelijä Joona Lindberg ja ohjaaja Emma Puikkonen. Ääni- ja videosuunnittelusta vastaa Johannes Vartola ja musiikista kansanmusiikki-duo Juuri & Juuri.

 

Esityksen FB-sivut löytyvät täältä!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *