Uusia ja vanhoja tuttavuuksia

Viikonloppuna hipattiin ipanoiden kanssa Logomossa. Ipanahipoista aiempaa juttua täällä.

 

Logomo oli kovin täynnä,  sillä kävijämäärä ylitti järjestäjien tavoitteen reippaasti, ja hippaajia oli lopulta yli 4000, mikä on kertakaikkisen valtava määrä ihmisiä. Mimin ja Kukun hyppyyttäessä innostunutta yleisöään ääriään myötä täynnä olevassa Logomo-salissa, tuntui kuin rakenteet olisivat tärisseet menossa mukana.

 

Lasten touhujen lomassa tapasin myös monia uusia ja kiinnostavia tuttavuuksia, joihin palaan blogissakin vielä kevään aikana.

 

Jututin Turun Nuoren Teatterin symppiksiä peikkoja, jotka olivat kotoisin Pelastakaa röllimetsä -satunäytelmästä, josta nähtiin tapahtuman aikana kohtauskatkelma, ja joka saa ensi-iltansa 25.1.

 

 

 

Pelastakaa röllimetsä

 

 

 

 

Pienen kirjapuodin satutädit suunnittelivat kirjakauppaansa satutunteja lapsille, aivan valloittava idea! Kirjakaupan kojussa myytiin kirjojen lisäksi paljon muutakin vastustamatonta pikkutavaraa.

 

 

Pieni kirjapuoti

 

 

Valtavan kävijämäärän ja ihan henkilökohtaisen painavan mielipiteeni nojalla on varmaaan ihan perusteltua todeta, että Ipanahipat -festarin kaltaisille lastentapahtumille on Turussa kysyntää.

 

Toivon, että tapahtuma järjestetään uudestaan. Tilana voisi toimia paremmin jokin isompi paikka, esimerkiksi Turun Messukeskus, mutta tämänvuotinen ahtaus on ihan ratkaistavissa oleva täysin positiivinen ongelma.

 

Ihanaa, että lapsille järjestetään omia tapahtumia!

 

Ps. Kyllä me nähtiin Kengurumeininkikin. On se kova.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *