30ndFAB: Hampaiden valkaisu ja tulokset

vanha_hymy.jpg

Olin miettinyt hampaiden valkaisua pitkään, mutta en ollut saanut aikaiseksi. Minulla on aina ollut luonnostaan suht keltainen hammasluu, joten hymyni on näyttänyt valkoiselta lähinnä ruskettuneena+tummanpunaisen huulipunan kanssa. Ylläolevan kuvan löysin hyväksi esimerkki kuvasta ennen-valkaisua. Tällä hymyllä ei paljon Oscareita pokata! Yllättävän monissa kuvissa hampaani näyttävät kuitenkin  todellisuutta valkoisemmilta, sillä minulla on tapana hymyillä kuvissa jotenkin näin (peittelee alahampaita):

jenki.jpg

losha.jpg

losha2.jpg

Mutta pääsin nyt testaamaan tehovalkaisua GLOSSilla yrityksen synttäreiden kunniaksi. Valkaisu tehtiin siis tarpeellisten hammaskiven poiston ja soodapuhdituksen jälkeen, laser-menetelmällä. Ennen valkaisua määritettiin hampaiden sävy, jotta lopputulosta voi verrata alkuperäiseen leego-rivistöön. Valkaisu kohdennettiin mahdollisimman leveälle alueelle ns. tunneli-efektin estämiseksi.

Tehovalkaisussa hampaille tehtiin kolme valkaisukierrosta, sekä yksilöllisesti minulle räätälöity lisäkäsittely kulmahampaille.  Eli ienten suojaamisen jälkeen hampaiden pinnoille levitettiin valkaisuaine, jonka annettiin vaikuttaa kullakin kierroksella kuusi minuuttia. Jokaista kierrosta tehostettiin valkaisuun kehitetyllä laservalottimella. Sitten taas valkaisuaine huuhdeltiin pois. Pienen tauon jälkeen sama toistettiin uudestaan. Minulla oli valkaisun aikana turvallinen olo, sillä valkaisun tehnyt suuhygienisti kertoi koko ajan, mitä tapahtuu. Epämukavaa käsittelyssä on huulia tieltä pitävä muotti sekä pieni vihlonta, joka kohdallani onneksi kohdistui vain hetken ajan yhteen hampaaseen .

Homma kesti kokonaan noin 90 minuuttia tulosten vertaamisineen ja hoito-ohjeineen. Tässä siis lopputulos:

 

uusi_hymy.png

Erityisen tyytyväinen olin kulmahampaiden vaalenemiseen, jotka vaalenivat ennestään vaaleiden etuhampaiden tasolle. Keskimmäiset ylähampaat vaalenivat jokusen asteen. Luonnonvalossa hampaat näyttävät vielä valkoissemmilta. 

Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat  suuresti hampaiden yksilölliset ominaisuudet ja käytettävät, värjäävät ravintoaineet. Omasta viitseliäisyydestä ja kiilteestä riippuen valkaisusta ovat monet nauttineet pitkään. Ylläpitoon sopii hyvin kerran vuodessa tehty kevytvalkaisu. Normaalisti tehovalkaisun hinta on GLOSSilla 295 euroa. Lisää tietoa yrityksestä täältä.

Mitä on tärkeä tietää ennen hampaiden valkaisua?

 

 

 

 

Kommentit (5)
  1. Näähä oot muuten Jennifer Lawrence- lookalike!

  2. Hei Vierailijat, ja anteeksi, että vastaus kestänyt (Dukan on vienyt minulta energiat j viimeisetkin aivosolut 😉 Mutta joo, vielä en osaa sanoa valkaisuni kestoa, sillä hampaani värjättiin reilu 2 vkoa sitten. Lupaan lopullisessa yhteenvedossa matkallani kolmekymppiseksi ja fabulosiksi kertoa, miten myös hampaiden valkaisun tulokset ovat kestäneet. Olen kyllä kovasti yrittänyt noudattaa suuhygienistin ohjeita 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *