4+1 julkkis-tärppiä heinäkuuksi

spl517297_007.jpg

Kuplia jää nyt kesälomalle. Mutta julkkis-uutiset eivät tietenkään lomaile, vaikka kohteensa niin tekisivät. Tässä siis muutama julkku-tärppi heinäkuulle, eli keitä tyyppejä kannattaa pitää silmällä siellä laiturinnokassakin.

1. Olen odotellut tässä hänen kuninkaallisen korkeutensa Camridgen prinssin tai prinsessan syntymää. Niin on tosin taitaa odotella muutama muukin. Mutta vielä eilen illalla Katen uutisoitiin viettäneen viikonloppua vanhempiensa luona, sillä kunikaallisten omassa residenssissä oli liian kuuma lasketun ajan ylittäneelle Katelle. Joka tapauksessa tässä viisi asiaa, joita voi myötäeläessä kertailla ennen beibin syntymää.  ( Daily Mail on muuten taas julkaissut feikki-kuvia Katesta ja Williamista. Tällä kertaa vauvanodotus-puuhissa. Edellisellä kerralla hämmästelin absurdeja häiden jatkokuvia. )

2. Täydellisellä naisella, Eva Longorialla on meneillä kesäromanssi jonkinsortin viihdebisnes-immeiseen, Ernesto Arguelloon. Eva on semi-aktiivinen twiittaaja, joten hänen Twitteriäänkin kannattaa seurailla ahkerasti.

3. Halle Berry avioitui viikonloppuna kolmatta kertaa. Minusta on aivan vallan ihanaa ja kiinnostavaa seurata, miten sutjakkaass kunnossa 46-vuotias Berry vaan odottelee toista lastaan tälle nykyiselle siipalleen (kuvassa ylläkin) Olivier Martinezille. Vauva-uutisia odottellen sieltäkin suunnasta..

4. Sitten jännäämme myös tietenkin saapuuko Paris Hilton näytille tänne Suomeen anopilleen Riitta Viiperille. Vielä eilen pari lomaili Malibussa, mutta josko River nyt innoistuisi tuomaan Parisin tännekin nauttimaan suvesta!

5. Ja vielä tärkeä muistutus House-sarjan faneille. Sarjan kahdeksas, ja samalla viimeinen tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla 29.7. Gregory Housen roolihahmosta kannattaa nauttia vielä yhden seasonin ajan (ellet ole ehtinyt väijymään sitä jo muualta).

Kuplia palaa ystäviemme julkimoiden kera lomilta ti 6.8. Parasta kesää kaikille <3 

PSST. Jos julkkis-ähkyltäni kykenen käväisemään jollakin festareiden tapaisilla, niin sieltä saattaa tulla kuvapäivityksiä Kuplien Officialiin Facebookissa  😉

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *