45+odottajat Halle Berry ja Minna Tervamäki

spl583876_001.jpg

Ihana balettitanssija Minna Tervamäki on liittynyt Halle Berryn, 46, (kuvassa hedelmäostoksilla) ja muiden 40+ -odottajien kerhoon. Tämän päivän Ilta-Sanomat kertoo, että 45-vuotias Tervamäki odottaa esikoistaan. Liikutuin. Sniif.

mhls_008.jpg

En tirauttanut muutamaa liikutuksen kyyneltä pelkästään siksi, että Minna Tervamäki on kaikkien tapaamisten perusteella ollut valoisa ja positiivinen tyyppi, vaan myös siksi, että tällaiset uutiset kertovat, että vain harvoin elämässä on mikään liian myöhäistä. (Enkä tarkoita todellakaan pelkästään lasten saamista, joita kaikki eivät yrityksistä huolimatta voi saada tai ylipäätään halua, eikä tarvitsekaan haluta.) Vaan toivon, että nämä nelivitoset ensisynnyttäjät olisivat nyt kuitenkin mielenrauhoittajia kolmekymppisille sinkku-kavereille(ni), jotka panikoivat, että milloinnemunasolutloppuvatjakunvieläpitäisimatkustaaeikäolesitämiestäkään. Vielä nelikymppisenäkin ehtii hyvin!

spl587719_008.jpg

Jennifer Anistonin, 44, vatsanseutu tuntuu olevan yksi maailman seuratuimmista. Ei käy kateeksi, kun jokainen lomakilo uutisoidaan potentialisena raskautena. Ja viime viikolla We`re The Millers -elokuvan ensi-illan jälkeen huhuttiin taas Jenin suojelevista käsistä vatsanseudulla.  Eli voi olla toki mahdollista, että Jennifer liittyy myös 40+ -odottajien kerhoon. Tai sitten on myös mahdollista, että Jen halusi esitellä vaan sitä päheetä kihlasormustaan;)

Itse uskon siihen, ettei oikeaa tai väärää aikaa lasten yrittämiselle/saamiselle ole. Toisaalta olen saanut lapseni aika nuorena (alle kolmekymppisenä), joten en tiedä mitään biologisen kellon tikittämisestä. Oletteko te tunteneet sen? Vai ovatko lapset saaneet tulla jos ovat olleet tullakseen? Oletteko miettineet, että sopiva aika lapsille olisi nelikymppisenä? 

Kuplia on nyt palaillut kesälaitumilta. Jos julkuista/blogista haluaa enemmän ja nopeammin tietoa niin Kuplista voi tykkäillä myös Facebookissa sekä Instagramissa. 

Kuvat: Splash News, Jaakko Jaskari/A-lehdet

Kommentit (2)
  1. Kyllä raskaus on aina varmasti silti enemmän yllätys 45-vuotiaana kuin 35-vuotiaana. Onnittelut nuorekkaalle Minnalle!

  2. Ballerinaaaa
    6.8.2013, 11:29

    Olen 32-vuotias ja odotan esikoistani. Kuumeilua oli ennen odotusta jonkun verran. Saattoi johtua ystävistäni, joista moni odotti..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *