5+1 syytä katsoa Idolsia ensi syksynä

idols_pressi3.jpg

1.) Heikki Paasonen! Heikki on nyt Suomen suvereeni Ryan Seacrest, sillä hän juontaa show`n ekaa kertaa ihan yssikseen.

idols_pressi1.jpg

2.) Jos kymmenen Idols-vuoden aikana on kyllästynyt kuuntelemaan Jone Nikulan (oik.) juttuja, mukana on taas myös uusia tuomari-naamoja. Muutama probleema heihin saattaa liittyä:

3.) Muistaako kukaan enää syksyllä kuka Sini ” Levikset repee” Sabotage on? 

4.) Tunnistaako kukaan Jussi 69:iä ilman aurinkolaseja?

idols_pressi2.jpg

5.) Jos laulajakokelaiden etsintä ei jaksa enää kiinnostaa, voi kotistudiossa aina jännätä, minkä linnun Idols-tuomari Lauri Ylönen on tällä kertaa skalpeerannut päähänsä.

idolsvanhasl1_820_ps.jpg

6.) Ja jos ahistaa, voi harrastaa nostalgiaa. Kuinka ennen kaikki oli paremmin. (missä olet koneHelsingin Kalle Kuusela? missä olet Ellen Jokikunnaksen permanentti?)

Idolsin 10-vuotis juhlakausi strattaa MTV3-kanavalla syksyllä. Jos innostuit ilmottaudu NYT. Tai tee palvelus ja Ilmianna kaveri.

Ja jos haluat tietää ja nähdä enemmän ja nopeammin käy tykkäämässä Kuplista Facebookissa.

Kuvat: Timo Pyykkö/A-lehdet, MTV3

Kommentit (3)
  1. Annemaris: Nicki Minaj-efektiä tuossa on varmasti haettu. Voin sanoa, etten ihan voltteja itsekään heitellyt eilen pressissä..Mutta annetaan Sinille ja muille mahdollisuus. Sinin Levikset repee -kappaletta kuunnellaan 50 000 kertaa joka päivä Spotifyssä, jos hän saisi ennen Idolsin alkua vielä pari muuta toimivaa sinkkua ulos. Mutta tosiasia on, että tuskin tuo tuomarinelikko oli ihan tuotannon alkuperäinen suunnitelma.

  2. Mä kans vähän ihmettelin tota Sinin valintaa… Oon aika varma siitä, että hänellä tulee olemaan jonkilainen ura artistina Suomessa mutta tuntuu kummalliselta, että hänet valittiin mukaan. Ehkä Sini on sit se Suomen Nicki Minaj tuomaristossa…..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *