Bethenny Frankel ja papiljotit – kehtaisitko sinä huomauttaa auki jääneestä vetoketjusta?

hiukset.jpg

Bethenny Frankel kuvattiin kotinsa lähellä poistumassa papiljotit päässä.

               Tällaista mutkattomuutta minä arvostan (ja toteutan).

Mikä onkaan naisena turhempaa kuin odotella ensin hiuksien sopivaa kuivumista ja laittaa sitten paplarit päähän ja odotella taas. Olen itse kulkenut vuosikaudet kylillä lämpöpatukat päässä. PATUKAT tosin eivät ole niin huomiota herättävät kuin noi PAPLARIT. Ja talvella huppu suojaa komeutta. Ja joskus myös joku huiviviritelmä.

Olen huomannut, että ihmiset ovat ujoja kommentoimaan patukka-päätäni. Lähes kaikki kyllä vilkuilevat. Onkohan noi jääneet vahingossa vai tarkoituksella? Onkohan toi vaan HULLU? Ainosataan kerran joku nainen pysäytti minut Töölössä ja sanoi

” Hei, anteeksi mutta sinulla on tainnut unohtua jotain päähän”

En nauti todellakaan tuosta huomiosta, jota patukka-päänä saan, mutta arvostan tätä kehittämääni ajankäytön optimoinnin toimea niin, että kestän nöyryytyksen. On myös jännä huomata, miten erilailla ihmiset noin yleensäkin huomauttavat vieraille ihmisille asioista, jotka SELVÄSTI ovat vinksallaan tyyliin puoliksi aukinainen vetoketju missä vaan, yksi papiljotti päässä, hammastahnaa suupielessä, huulipunaa hampaissa jne.

Onko teille käynyt mitään noloja sattumuksia teemaan liittyen? Tai kehtaatteko huomauttaa, jos jollakin on housunvetskari auki?

Aikaisemmin hiusjuttuja Kuplissa: Christina Aguilera ja kuluvan talven järkyttävä hiusmuoti/ Miley Curys ja se Rachel-tukka!

Kuva: Splash News

Kommentit (5)
  1. Mulla on jatkuvasti joku vessapaperi kengänpohjassa. Ja kiitos! Saa huomauttaa:)

  2. Pusmus Vierailija 13:05, mahtavaa, että olet jäänyt seuraamaan blogia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *