Cheekille keikka jäähalliin. Suomen suosituin räppäri?

cheekki.jpg

Cheek taitaa olla kyllä nyt Suomen rap-artisti numero yksi. Tai ainakaan muille ei ole siunaantunut vielä omaa jäähalli-keikkaa. Cheek vetää siis jättimegahuge-keikan Helsingin jäähallissa la 21.9.

”Yksi isoista haaveistani on ollut järjestää soolokeikka jäähallissa, mutta en koskaan kuvitellut sen olevan mahdollista. Syyskuussa on tarkoitus tehdä hommat isommin ja paremmin kuin koskaan aikaisemmin”

Ylläoleva lainaus siis levy-yhtiön tänään julkistamasta tiedotteesta. Cheek kertoi viimeksi häntä haastatellessani, että Vain elämää on tehnyt hänestä suositumman kuin koskaan. Mutta silti hän on herrasmies henkeen ja vereen, kuten Linnan juhlien jatkojuhlat osoittivat 😉 Ja Cheek-faneille tiedoksi, että Jare esiintyy myös huomenna Emma-gaalassa, josta lupaan raportoida teille tunnelmia asap. Montakohan pystiä Jare pokkaa?

Aikaisemmin Kuplissa: Miksi Elastinen saa kaikki naiset?/ Kädenvääntöä Cheekin kanssa/Cheek oli halutuin kolli myös linnanjuhlien jatkoilla

Kuva:Cheekin kotisivut

Kommentit (1)
  1. Maiski / Nuotin vierestä
    2.3.2013, 08:48

    Outo ilmiö, että Cheekin suosio on oikeesti noussut Vain elämää -sarjan myötä. Kyllähän se jo sarjaa katsoessakin näkyi, että tyyppi on porukan heikoin lenkki… mutta makuja on monia 🙂

    http://nuotinvieresta.blogspot.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *