Demi Moore järkyttyi Ashtonin suhteesta Milaan.

spl415320_001.jpg

Nyt kun Ashton Kutcher kuhertelee Balilla Mila Kuniksen kanssa, oli pakko alkaa selvittää, mitä miettii tästä Demi Moore? Eron jälkeen arviot Mooren tilasta eivät ole olleet kummoiset. Ashton särki nimittäin Demin sydämen lopulta (siis näiden lehtitietojen mukaan)  niin, että Moore joutui vieroitukseen, koska oli ilmeisesti eron jälkeen alkanut napsimaan liikaa rauhoittavia. Ilkeimmät juorut kertoivat Demin jopa käsiksi omien tyttäriensä kavereihin, ja tytöt olisivat hakeneet äidilleen lähestymiskieltoa.

Mutta niin löysin kuin löysinkin kuulun lähipiirin lähteen, joka olisi nyt kommentoinut Demin aatteita Ashtonin suhteesta Milaan.

” Demi on järkyttynyt, että Ashton on siirtynyt niin nopeasti eteenpäin ja deittailee Milaa. Vaikka Ashton petti häntä koko suhteen ajan, ne olivat satunnaisia tyttöjä, eivätkä merkityksellisiä suhteita, kuten nyt Milan kanssa, mikä saa Demin nyt äärimmäisen surulliseksi.”

spl319789_013.jpg

Demin on lähteen mukaan vaikea nähdä kuvia Ashtonista suutelemassa toista naista.(no jaa, tosi monen varmaan samaisessa tilanteessa ei olisi..)

” Hän (Demi) tietää, että se (suhde Ashtonin kanssa) on ohi, mutta hän pitää silti kiinni pientä toivoa yhteenpaluusta – nyt kun Ashton todella tapailee jotain, niin Demi tietään, ettei se tuli tapahtumaan.”

spl353568_002.jpg

Näin murtuneelta Ashton näytti aikaisemmin eron jälkeen Brasiliassa, kun Demi joutui sairaalaan. Kuvatoimistosta bongattu kuvasarja kertoo, että Ashton sen kun jatkoi bileitä, sekä naisten bongailua   kuultuaan Demin romahtamisesta.

No niin, selvisipähän nyt tämäkin. Demi muuten tapailee nykyään tätä herraa.

Aikaisemmin Kuplissa epäilin, että Mila on kiinnostuneempi Ashtonista kuin toisinpäin. 

 

Kuvat: Splash

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *