Duudsoneiden OnePiece-äijämallistoa juhlitaan tänään. Kaunkohan lököhaalari-muoti kestää?

rihop.jpg

Jos OnePiece-asuja on tähän asti bongattu superjulkkujen, kuten Lady Gagan, Rihannan tai Paris Hiltonin, niin tästä päivästä asti OnePiece on myös isännän merkki! Duudsoneiden pojat ovat nimittäin suunnitelleet aivan uusia haalarimalleja yhdessä OnePiecen suunnittelijoiden kanssa. Haalareita juhlitaan tänään, ja vallan harmittaa, kun en ehdi katsomaan, mitä poijjat ovat saaneet aikaiseksi! Tässä videossa uudet haalarit vilahtelevat tiuhaan.

 

Norjalaislähtöiset OnePiece -vaatteet ovat olleet Suomessa(kin) supersuosittuja, ja toki Duudsoneiden äijämallistolla halutaan kosiskella miesasiakkaita. Sopiiko OnePiece mielestänne miehille? Olen nähnyt OP:n suomalaisella miehellä näin äkkiseltään muisteltuna vain BB-voittaja Niko Nousiaisella..Myös Brad Pittin on mainostettu kuljeskelleen OP yllään, mutta en löytänyt yhtään kuvaa todisteeksi. Anyone?

Psst. OnePiecehän ei tietenkään toimi lököhaalarina OIKEASTI muotitietoisilla, vaan OP:n kanssahan tulisi vetää tietysti korkkareilla. OnePiecen Suomen maajohtaja Marcus Tilgmann onkin todennut Metro-lehdessä, että suomalaiset eroavat ruostalaisista OnePiecen käytössään siten, että suomalaiset käyttävät OP:tä lököasuna ja ruotsalaiset niiden korkkareiden kanssa.. 

Aikaisemmin Kuplissa: Jatkoilla Rihannan kanssa Helsingin yössä. Näin lomailee Paris Hilton. Kuuluuko Brad Pitt Hollywoodin pettäjämiehien TOP5:seen? Duudsonit Kultaisen tv-gaalan kulisseissa.

Kuva: Splash

 

 

Kommentit (1)
  1. Ihan kivoihan noi on, mutta en kyllä omalle miehelleni osaisi kuvitella.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *