”Eikö olisi sama ostaa kainalosauvat?” Miehen mielipide Gok Wanin poka-mallistosta

gw.jpg

Tapasin tänään Specsaversille GW by Gok Wan -kehysmalliston suunnitteleen brittiläisen muotistylistiguru Gok Wanin. Olen monien trendien suhteen hitaasti lämpiävä, ja status-pokien ostamista olen harkinnut vasta tänä syksynä (siis niiden muutamien sekuntien ajan, kun olen ylipäänsä ehtinyt ajatella jotakin muuta kuin työtäperhettäaikataulujamuuttuneitaaikatauluja) .

No mutta kun kerran työkeikka sattui tällaiseen kehystaivaaseen, jossa sai vielä kädestä pitäen vinkkejä ainakin Europan kuululta (How to looku goo naked -ohjelmaa on esitetty ainakin 130 maassa) stylistiltä, niin oli vähintäänkin kohteliasta hankkia muutamat pokat. Kuten nämä:

_dsc4459.jpg

Kotona jaoin oppeja, miten todella TARVITSEN statuslasit. Tai oikeastaan kaikki tarvitsevat. Oikeastaan kaikki asuste/vaateongelmani ratkeavat myös nyt oikeilla laseilla. Lisäksi TARVITSEN ehkä useammat, sillä Gokin mukaan peruspirkolla pokia pitäisi olla ainakin kuudet (kahdet erilaiset päivä ja iltakäyttöön, yhdet bilepokat sekä yhdet erityisiin tilaisuuksiin).  

Miehen mielestä lasit näyttivät taas naurettavilta. 

” Sama kuin ostaisit kävelykepin tai kainalosauvat!”

Mutta tosiaan tein tuolla Milttonin showroomilla muutakin kuin testailiin laseja. Gok Van kertoi minulle tuomionsa muun muassa Jenni Haukion, Jenni Vartiaisen ja Sauli Koskisen tyyleistä. Tämä myöhemmin tällä viikolla Kuplissa. Nyt unille – ehkä pokat päässä;)

Viimeksi tuskailin junttikorkojani puolestaan Amerikan Huippis-tuomari Mr Jaylle.

kuvat: Tiia Ahjotuli

Kommentit (1)
  1. Sopii sulle tosi hyvin:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *