Ennen ja jälkeen: Huippumalli haussa-Helenin kuntokuuri.

Kuplia

 

Helen tänään.

Suomen Huippumalli haussa-ohjelman Helen ei loukkaantunut tuomareiden vaatimuksista kiinteytyä ja pudottaa painoaan. Helen on syksyn aikana kiinteytynyt huomattavasti treenaamalla joka päivä kuntosalilla.

- Huomasin itsekin televisiosta, että minulla on malliksi ylimääräistä. Aikaisemmin ajattelin, että tanssiminen pitää minut kiinteänä. Todellisuudessa saliharjoittelu on tuonut paremmin tuloksia.

Herkkuja Helen syö todella maltillisesti.

- Suon itselleni palan suklaata kerran parissa viikossa, Helen totesi tänään järjestestetyssä NRJ Fashion Awards-tapahtumassa Finlandia-talolla.

Helen elokuussa.

 

Lisää Huippumalli haussa -ohjelmasta:

"Olen erikoisen näköinen ja pelotan miehiä." Arvaa kuka Huippis-kisaajista luonnehti ulkonäköään näin sarjan alkaessa.

Tätä mieltä lilyläiset olivat Huippis-ehdokkaiden mahdollisuuksista ennen sarjan alkua. Veikattiinko Heleniä ja Anna-Sofiaa kärkeen?

Toimituksen Jenna tapasi keväällä Huippis-tuomari Nigelin. Hurmuri opetti salaisen kikkansa loistavan kuvan saamiseen.

 

Ja vielä lisää tunnelmia ja julkkisten tyyliä Awardseista..

Vaatesuunnittelija Tiia Vanhatapio on pienentynyt kaksi vaatekokoa allergia-metodilla.

-  Minulla todettiin keliakia. Nyt mahdun heittämällä suunnittelemiini mallikappaleisiin.

Satu Tuomisto oli pukeutunut Calvin Kleinin villamekkoon.

-  Viimeksi ostin Stokkalta uuden talvitakin, ja tirautin pari kyyneltä, kun lompakko keveni niin paljon.

                  Noora Hautakangas luottaa status-pokiin.

-  Kävin silmieni laser-leikkauksessa pari vuotta sitten. Nyt silmälasit ovat  asuste,  jotka tuovat ilmettä.

                  Anitra Ahtola riensi gaalaan suoraan tanssikoulultaan.

-   Sain hiuksiini kiharat, kun laitoin kökkäreet päähän ennen tunnin vetämistä.

Suunnittelukilpailu järjestettiin 7.kerran.

 

 

kuvat: Jaakko Jaskari

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

PALA suklaata kerran parissa viikossa. Voi raukkaa!

:)

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Joo ei käy kateeksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljon kauniimpi ennen-kuvassa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

^ Todellakin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä! ^

Vierailija (Ei varmistettu)

Huh, näyttää tosi riutuneelta.. Paljon terveemmän ja kauniimman näköinen ennen-kuvassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

On tainnut karpata, kun on noin harmaaksi vetänyt ihostaan. Silmistäkin kirkkaus kadonnut. Karpatkaa vaan lisää, komiaa tulee :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kylläpä on menty pilaamaan kaunis tyttö! En todellakaan halua tuollaisia haudastanousseen näköisiä raatoja lasteni esikuvaksi. Tuon "ennen"-kuvan tytön oikein mielellään...sitten vielä ihmetellään kun nuorilla on syömishäiriöitä..ja esikuvista tehdään tuollaisia...huh huh

Vierailija (Ei varmistettu)

Silmätki on ihan kuopalla.. Ei tosiaan ainakaan parempaan päin tämä muutos! Meikkihän tuossa on erilainen kuin jälkeen -kuvassa, mutta ei se peitä sitä että silmistä puuttuu ilo ja se sarjassa nähty Helenille ominainen kipinä. Sääliksi käy, näin se koneiston hammas puree..

Vierailija (Ei varmistettu)

hyi miten hirveän näköinen,ennen kuvassa paljon kauniimpi.:S

maijjja (Ei varmistettu)

paljon paremman ja terveemmän näköinen jälkeen. treenaaminen tekee hyvää ja kroppa näyttää hyvältä ja hoikalta; vaatteet näyttävät paljon paremmalta, eikä makkara pursua. täällä nämä kateelliset purnaavat. silmissä on meikkiä, eikä mitään kuoppaa. hop salille sieltä ihmiset. ylipaino on eteenkin lapsilla ongelma.

Kepakko (Ei varmistettu)

Samaa mieltä maijjjan kanssa. Silmissä on erikoinen meikki, joka saa kasvot näyttämään todella erilaisilta, mutta kroppa näyttää paljon paremmalta ja terveemmältä. Kateellisten panettelua. Ja totta on se, ettei ennen-kuvassa ole mikään paksu tyttö, joka tarvitsisi laihdutusta. Mutta jos malliksi halajaa, niin ulkonäkökriteerit ovat aika tavalla erilaiset kuin meille muille.

Lauravaaaaan (Ei varmistettu)

Kyllä pakko yhtyä edellisiin kommentteihin.. paljon
kauniimpi "ennen" kuvassa. Vaikka varmasti ihan yhtä ylimielinen on nyt kuin aina ennenkin.

estella
Kirjallinen projektini

Helen näyttää nyt kyllä aika karulta :( Maijjjalla on varmaan hieman korvien välissä vikaa, jos Helen näyttää hänen mielestään ylipainoiselta ennen-kuvassa?

häkkilintu

En näe kuvissa muuta eroa kuin että ylimmäinen stailaus on kamala, näyttää enemmän muodin huipulla Mertiltä kuin naiselta.

Melkiora (Ei varmistettu)

Olit Helen paljon kauniimpi aikaisemmin..

Snuppe (Ei varmistettu)

Voi kamalaa!!!! Helenhän näyttää nyt kuolleelta meikatulta kalalta elokuun elävään nättiin olemukseensa verrattuna!!!

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Pakko vielä lisätä, että tuo stailaus ei varmsti auttanut tuomaan uutta ulkomuotoa esille. Helenin puolustukseksi sanottava, että hän näytti kuitenkin terveen hoikalta verrattuna moniin huippumalleihin. Ylimielinen hän ei ollut, mutta en tiedä häntä tarpeeksi hyvin, jotta osaisin sanoa, miten aitoa ystävällisyys oli. Toivotaan, että jalat pysyvät maassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huonompaan suuntaanhan to Helen oli mennyt siinä tänään kuvassa. Aiemmin kaunis, siinä harakka.

Vierailija (Ei varmistettu)

"Mutta jos malliksi halajaa, niin ulkonäkökriteerit ovat aika tavalla erilaiset kuin meille muille."

Ei ole sitten tullut koskaan mieleen kyseenalaistaa näitä kyseisiä ulkonäkökriteerejä mallimaailmassa? Hienoa hyväksyä mukisemata anorektisia malleja lasten ja nuorten esikuviksi ja todeta vaan, että "sellanen se mallimaailma nyt vaan on".

Ja aika erikoista luokitella kateellisten panetteluksi ne mielipiteet, jotka ovat vastaan tätä epäterveellistä ja järjetöntä ihanetta langanlaihuudesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä edellisen kanssa. Ennen kuva todella paljon terveemmän näköinen. Ja vaikka meitä "ei malleja" on niin kyllä se vain on osaksi syyllinen tämä nykyinen järjetön kulutus yhteiskunta! Ja apupaska sukupolvi ei tänä päivänä osaa edes tehdä ruokaa joten eihän se ole ihme jos läskiä kertyy pikaruokia syömällä... Toivon siirtäväni omalle lapselleni terveen tavan valmistaa ruokaa ja liikunnan riemua! Terveellistä Joulun alusaikaa vain kaikille!

ela (Ei varmistettu)

jos ette nyt katso sitä meikkiä ja stailausta niin onhan helen paremman näköinen nykyään kuin kisan aikana! todella kaunis kyllä oli silloinkin :)

maijjja (Ei varmistettu)

En ole väittänyt Heleniä ylipainoiseksi, puhuin yleisesti. Kyllähän vaatteet nyt vaan näyttää paljon paremmalle, jos kroppa on kunnossa. Ei mikään luuranko tarvitse olla, mutta kunnossa. Onhan se fakta, että ihminen pysyy terveenpänä sekä henkisesti että fyysisesti jos urheilee. Samalla näyttää hyvälle, oma itsetunto paranee ja jos vielä sattuu olemaan malli, saa töitä.
Jännä, kun näitä tekstejä täällä lukee, kaikki jotka kannustavat jälkeen-kuvaa, eivät hirveästi aikaisempaa hauku, mutta ennen-kuvaa kannattavat heittävät tosi törkeääkin palautetta uudesta Helenistä. Eihän vaan kateellisuus iske päin näköä?

Huippisfani (Ei varmistettu)

Helen näyttää jälkeen-kuvassa tosi riutuneelta ja väsyneeltä. Varsinkin kasvot ovat tosi kummallisen kalpeat. Ei näytä terveeltä. Toivottavasti syö edes kunnon ruokaa, eikä ole millään keittodieetillä.

Pidin Helenistä "tuhdimpana", paljon kauniimpi muotojen kera. Kasvoissa on enemmän väriä, eloa ja muutenkin näyttää paljon nätimmältä. En nyt usko, että jälkeen-kuvan stailaus vaikuttaa niin paljoa.
Asia mikä Helenissä tökkii, on hänen luonne. Mun päässä soi repeatilla Helenin viroaksentilla "mä vihaan Anna-sofia" :D

pp (Ei varmistettu)

En tarkoita tätä pahalla, mutta olen realisti. Helen on edelleen liian iso huippumalliksi. Sairasta on joo, mutta niin se vaan menee. Se on paha täältä Suomesta lähteä mitään mallimaailman kriteerejä muuttamaan, kun ollaan täällä Pohjolan pussinperällä, eikä täällä edes ole mitään oikeaa muotikulttuuria. Jos Helen pääsee maailmalle, niin aivan varmasti pyytävät vielä tuosta laihduttamaan rutkasti. Eikä tämä sitten ole henkilökohtainen mielipiteeni, mielestäni Helen näytti alunperinkin hyvältä, mutta satunpahan vain tuntemaan muotimaailman oikut.

jekku92 (Ei varmistettu)

hyi.. just..just jonku piri kuurin jälkeen otettu toi tänään kuva...

Vierailija (Ei varmistettu)

Paremman näköinen mun mielestä pyöreempänä. Laihana kaikki huippumallit näyttää melkein samalta, pyöreempänä persoonallisempi, ja enemmän tavallisen ihmisen näköinen. Jos noita muotiluomuksia tehdään taviksille, mitä suurin osa ihmisistä on, miksei mallitkin vois näyttää taviksilta ruumiinrakenteeltaan? Puhutaan kaikista mahdollisista, syömishäiriöistä ym, joita nuoret tytöt ja naisetkin saa, kun ihannoidaan langanlaihuutta.Se on luonnotonta.Harva meistä näyttää siltä. Nyt muokkaamaan uutta naisihannetta luonnollisempaan suuntaan!

Vierailijavain (Ei varmistettu)

on kyllä terveemmän näkönen tuossa elokuun kuvassa helen. MUTTA TOIVOTTAVASTI ANNA-SOFIA VIE VOITON <3

Vierailija (Ei varmistettu)

++ Helen on mielestäni kisassa ollut todella itserakas!
" Mä vihan Anna-Soofia. Koska hän on niin kaunis ! " Eijuma... Sofia voittoon.

Vierailija (Ei varmistettu)

ömh.... mä en huomannu noissa kahessa kuvassa muuta eroa kun että uudessa kuvassa sillä näyttäis olevan kilo väärän sävystä mineraalipuuteria naamassa ja noi kulmakarvat on maalattu oudosti. vaikee verrata ku toisessa kuvassa se on enemmän sivuttain ku toisessa :/

Vierailija (Ei varmistettu)

olis edes pessy hiuksensa ennen tota tänään kuvaa... ja joo on kyllä paljon kauniimpi tossa vanhassa kuvassa, sääli :(

Vierailija (Ei varmistettu)

hyvää kuvaa annetaan nuorille... anorektikko? Paljon kauniimpi ennen kuvassa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei voi sanoa, että olisi kaunistunut...

MSRVierailija (Ei varmistettu)

Helen on tyrkky ja kuvottava itserakas venakko :( Kamala molemmissa kuvissa! Sofia on aito suomalainen tyttö, kaunis ja rauhallinen ja jo valmiiksi mallin mitoissa. Ei pidä itsestään turhaa melua, pärjää muutenkin.

Vierailija (Ei varmistettu)

MSRVierailijan mielestä pitää siis olla aito suomalainen, että saa pärjätä kisassa. Mahtavan suvaitsevaista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nuo kuvat eivät ole kovin vertailukelpoisia keskenään. Asento, kuvakulma, vaatteet, meikki... niiden erot tuossa näkyvät, mutta kilojen tai kiinteyden muutoksesta en kyllä pystyisi rehellisesti sanomaan mitään noiden perusteella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä tuosta, että hyvin vaikeaa sanoa eroa kuvien välillä sen kannalta, onko Helen laihtunut vai ei. Kuvakulma ja värit voivat hämätä. Samaa mieltä siitä, että stailaus on kyllä nyt mennyt pahemman kerran mönkään :D

Petu (Ei varmistettu)

MSR, onhan se Sofia kaunis, mutta kauneudella ei pitkälle päästä jos ei ääneen saa sanottua sanaakaa. En ohjelmassa saa selvää sen puheesta mitenkää ku piipitetään siellä. Joka kuvassa näyttää särkyvältä ja hennolta. Ei mitään monipuolisuutta, ennenku sieltä tulee kunnon asennemimmi ulos. Helen on kaunis ja muuntautumiskykyinen ja jos on pakko laihuttaa että saa töitä ulkomailta, niin se on vaa sitte tehtävä niin kunhan pysyy järkikädessä ja mieli ja keho terveenä. Itse toki kannatan ennen kuvaa juuri siksi että saataisiin nämä luurangot pois catwalkeilta. En sinne lihaviakaan halua mutta nätin pyöreitä naisia, jotka eivät kuitenkaa vaatteista tursua.

ei liian laiha - vielä (Ei varmistettu)

Helenin uravalinnan vaatimus on laihuus. ei ole mikään uutinen että mallimaailman kuvastot ovat täynnä outoja stailauksia ja langanlaihaa nais ihannetta. hän haluaa siihen maailmaan.

yleensä myös kateellisten jauhantaa tuollainen. urheilu tekee hyvää jokaiselle. terve liikunta ei tee kenestäkään laihaa vaan kiinteän ja hyväkuntoisen. kuva helenistä tuossa ei ole edes mikään ylilaiha. ihan yhtä laiha on Helen kuin on Anna-Sofiakin

en puolusta laihuutta, puolustan liikuntaa. mutta kaunis nainen on terve liikkunut nainen, jolla on muodotkin kohdallaan, ei vain luutanahkaa

katsokaas tätä niin ei heleniä tarvitse alkaa moittia.

http://www.anorexicmodel.com/

sitten suomalaiset hoi (Ei varmistettu)

suomalaiset hoi...

eikö ihminen saa olla puhelias, itsevarma ja tietää mitä tahtoo?

mä olen ainaki kyllästynyt tähän kateelllisten ujojussien valtakuntaan.

miksi jonkun hiiren pitäisi voittaa jos se ei uskalla puhua edes omalla äidinkielellään tai saati sitten englanniksi??? miksi peräkorven elovenatyttö yrittää lähteä rajujen kissatappeluiden maailmaan jossa pätee viidakon lait?

mallimaailma on ihan sairas. eräs hyvä ulkomaalainen ystäväni sairastui sinne pyrkiessään anoreksiaan ja ei ole koskaan ollut enää entisellään. (letkuissa sairaalassa)

jos kisa olis jenkeissä, anna-sofia olis tippunu jo alkumetreillä. :(

mä en halua että herkkä Anna- Sofia joutuu sinne. se ei edes pärjää siellä. :( koska se on luonteeltaan niin kiltti ja ujo.

Helenin kaltaiset päällepäsmärit pärjää siellä.

Helen on luonteeltaan avoin ja rohkea. mä inhoon tätä suomalaisten asennetta.

opetelkaa arvostamaan avoimuutta ja nauttikaa esiintymisestä. ja jos ette itse osaa, niin antakaa muiden olla rohkeita.

ulkomailla asuneena ihmettelen suuresti tätä suomalaisten kammoa itsevarmoja kohtaan. esim. jenkeissä tämmöset nössöt ei saa kavereita

Vierailija (Ei varmistettu)

kyllä tuli tytöstä nätti ku lähti ylimääräiset kilot!

pöö (Ei varmistettu)

Kyllä Helenin ennen kuva oli sata kertaa parempi...terveen ja kauniin näköinen nainen toisin kuinnyt...surullista....

Vierailija (Ei varmistettu)

"Suomalaiset Hoi", onko mielestäsi itsevarmuutta haukkua luonteeltaan ujompia ja vielä tuomita olemaan ilman kavereita?!? Kuullostaa koulukiusaajan jutuilta. Meitä on moneksi ja kaltaisellasi "maailman kansalaisella" luulisi olevan hieman enemmän suvaitsevaisuutta erilaisuutta kohtaan. Ihania nuoria naisia molemmat mallikanditaatit vahvuuksineen ja heikkouksineen.

Judi (Ei varmistettu)

Siit on tullu aivan liian laiha. Se ei enää näytä nätiltä niinkun sillon kun se alotti, sillon se oli viel nätti nainen.

täti 43 (Ei varmistettu)

voi vitsit, luulin että se jälkimmäinen oli jälkeen - niin paljon paremman näköinen !

justjoo (Ei varmistettu)

Vierailija, joka kirjoitit 24.11.2011 07:48, niin ohjelmassahan (ja ohjelman nettisivujen tyttöjen päiväkirjoissa) on kerrottu, että Helen pyysi kritisoimistaan Anna-Sofialta anteeksi. Ja hänhän itse sanoi, että Anna-Sofiasta saa ylimielisen kuvan sen takia, että hän itse vetäytyy porukasta ulos eikä puhu. Mutta hyvä, että asia on nyt tuolla nähtävästi selvinnyt. Minusta Minna olisi saanut olla Helenin kanssa finaalissa, vaikka kaikki kolme toki ovat todella kauniita.

Ihmettelijä (Ei varmistettu)

Eipä tuo jälkeen kuva ole mielestäni mikään kamala, paitsi meikin osalta. Fakta on se, että jos mallimaailmaan haluaa, siellä pätee tietyt vaatimukset kropan suhteen. Miksi ns. tavalliset ihmiset eivät voi hyväksyä faktaa, että kroppa ja naama ovat malleille työkalu eikä heitä kukaan alalle edes pakota? Nuorten valistaminen jää vanhempien vastuulle, eipä tulisi mieleenkään syyttää mallimaailmaa anorektikoista. Yleensä syy on kyllä täysin joku muu kuin muotilehtien katseleminen. Mielestäni Helenin kroppa on hyvännäköinen sekä ennen että jälkeen, uudemmassa kuvassa vain enemmän sitä mitä malleilta vaaditaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

totta "ihmettelijä" ja jos osa muusta joukosta tässä kritisoi laihaa malli ihannetta, sen eettisempää ei ole rienata täällä tuota uuden lookin Heleniä ja tytön persoonaa. Jos haluat vastustaa laihaa ihannetta niin lakkaa ostamasta tuotteita jotka sellaista ihannetta tukevat mainonnallaan..tai jotain muuta kun hauku nuorta tyttöä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oli malli tai ei, niin ennen näytti tosi hyvältä ja nyt vain riutuneelta luurangolta. Kasvoistakin puuttuu ilme. Vain luut jäljellä. Sääli. Oli niin nätti tyttö ja ehdoton suosikkini koko kisassa. Enää en voi sanoa samaa.

Realisti (Ei varmistettu)

Tuota noin.. tuo jälkeen- kuva ei ole anorektikkoa nähnytkään. Jotain suhteellisuudentajua nyt, ihmiset! Kyllähän ylemmässä kuvassa näkyy selvästi että kroppaa on treenattu ja OIKEASTI on paremman näköinen runko siinä. Treenaaminen on ihan hyvästä kenelle tahansa.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.