Entistä hoikempi Huippis-Helen tähtää näyttelijäksi. Yhä liian iso catwalkeille!

20120608_guess_005.jpg

Palasin juuri Guessin 30-vee kemuista, joissa oli yksi kaunotar ylitse muiden: viime kauden Suomen Huippumalli haussa-ohjelmassa toiseksi sijoittanut Helen Preis. Helen kertoi jo viime syksynä, miten on muuttanut treeni/ruokavalio-tottumuksiaan terveellisimmiksi pärjätäkseen mallimaailmassa. Nyt Helen oli entistä hoikemmassa kunnossa.

– Olen hoikistunut vähän lisää, mutta olen yhä monien alan ihmisten mielestä liian lihaksikas malliksi. Tein katalogi-mallin töitä ensimmäisen puoli vuotta ohjelman jälkeen, mutta sen jälkeen, kun sesonki-päättyi, on ollut hiljaisempaa. Nyt olen tehnyt neljän viimeisen kuukauden aikana muutaman näytöksen. Viimeisin kuvaukseni on ollut ennen sitä.

Mallintöiden ohella Helen on panostanut näyttelemiseen, ja hän on tehnyt jo ensimmäisen roolinsa pienemmässä elokuvatuotannossa.

Helenin kauneudesta, karismasta ja ystävällisyydestä häikäistynyt toimittaja:

”No sehän on loistava idea. Et näytä pelkästään supermallilta, vaan myös elokuvatähdeltä . Näyttelijäthän saavat olla vähän sporttisempia..”

20120608_guess_007.jpg

Helen: ” Lihakset mulla voi olla, mutta toistaiseksi minulta puuttuu vielä näyttelijän työhön vaadittava persoonallisuus. Suomalaiseen teatterikouluun en voi kielen takia hakea. Olen kuitenkin valmis työskentelemään urani eteen.”(Helenin kanssa puhutaan lontoota.)

Siis vielä jalat maassakin tuolla Helenillä! Kaikella rakkaudella, näytöksessä malleina toimineet missit näyttivät  Helenin vierellä, no misseiltä. Helen taas näytti kansainväliseltä supertähdeltä, vaikka olikin kemuissa vain vieraana.  Miten tällaiselle uber-tyypille ei voi riittää mallintöitä? En voi olla palaamatta Helenin tapaamisen jälkeen ikuisuuskysymykseen mallimaailma järjettömistä vaatimuksista?

Kuvat blogiini ottanut Jaakko Jaskari sen lopulta keksi, kun pähkäilimme, ketä ihmettä Helen muistuttaa. Hänhän on kuin Jennifer Garner!

spl264764_011.jpg

 

Aikaisemmin Kuplissa: Huippis-Helenin kuntokuuri. Anne Kukkohovi kertoo, mitä hyötyä on siitä, että on vaan pirun hyvännäköinen. Tapasin Amerikan Huippis-tuomari Mr Jayn, ja kysyin, mitä mieltä hän on juntti-korkkareistani.

Kuvat: Jaakko Jaskari/Splash

Kommentit (22)
 1. i'm 2 sexy 4 your...
  21.12.2012, 10:17

  ciao

  i’m a model you know what i mean…

  and i do my little turn

  on the catwalk

  no mutta hei ala pioneeriks ja tee tost oikeen uus hottistrendi globaalil tasol ja ota päämääräks ett kaikki mallit huhkii hulluna ja kyttäilee et kell on isoimmat muskelit…

  loistavaa! vihdoinkin jotain mielenkiintoista mallirintamalla. oon jo monta vuotta jättäny kaikki huippikset tsiigaamatta, mutta nyt vois kiinnostaakin jos tuota sporttimeinikiä alkas olla enempiki 🙂

 2. Helen on aivan ihana ja mä oon todella surullinen, ettei Heleniä valittu huippiksen voittajaksi, vaikka oli ilmiselvä voittaja ulkonäkönsä ja luonteensa perusteella. Kaikkea hyvää Helenille ja amerikkaan vaan elokuvakouluun ja kansainvälistä uraa tekemään. Mallin hommat kannattaa jättää anorektikoille ja keskittyä oikeaan uraan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *