George Clooney halusi olla keskenään -taas!

spl449755_001.jpg

Hollywoodin suurin huhu-uutinen on ollut männä-päivänä George Clooneyn ja Stacy Keiblerin ero. Lähipiirissä oleva kertoo, että Clooneyllä on taas halu olla yksin, eikä hän halua naimisiin. Stacy taas haluaisi tehdä suunnitelmia myös tulevaan. George käväisi vanhempien luona miettimässä tilannetta, ja pari on erkaantunut visiitin aikana. Huhu tämä on vielä siksi, että kumpikaan ei ole virallisesti vahvistanut tietoa.

Mutta joo. Tuo Clooneyhän, 51, on ollut tunnetusti vaikea asettuja, eikä Stacy todellakaan ollut ensimmäinen yrittäjä. George ei taida olla mikään deittailija (kuten vaikka Bradley Cooper), vaan ennemmin sitoutumaton seurustelija 😀 Varmaan ikäkysymyskin voi vaivata noita Georgen suhteita, sillä hänen daaminsa ovat olleet järestään kolmekymppisiä (Stacy on 33), vaikka herra itse on luonnollisesti vanhentunut. Mutta näinhän se menee. En itse voisi kyllä kuvitella olevani viisikymppisen kanssa. Vaikka se olisi itse George Clooney. 

Onko jollakin kokemuksia 30v+50v -suhteesta? (ei oo pakko olla Georgen kans)

Aikaisemmin Kuplissa: Tämä nainen jätti George Clooneyn /B Oletteko tavaneet Bradley Cooperin kaltaista deittailija-miestä?

Kuva: Splash News

Kommentit (2)
  1. Kannustan mieluummin ottamaan nuoremman miehen. 😉

  2. EN tajua nuita, jotka ovat noiden vanhojen gubbejen kans!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *