Haastattelussa Jenni Vartiainen – lue ja osallistu kilpailuun.

n_img_5802.jpg

 Levy-yhtiöllään Warnerilla eilen tapaamani Jenni Vartiainen, 28,  oli ihmeissään polemiikista, jonka hänen elokuun lopussa alkava keikkataukonsa on aiheuttanut. Huhut ovat kulkeneet aina uran lopettamisesta raskausspekulointiin.

– Olen kiertänyt Seili-levyn tiimoilta nyt puolitoista vuotta ja tehnyt 170 keikkaa. On ihan luonnollista, että uuden levyn tekemistä varten pitää ottaa aikaa.  On myös unohdettava vanhat kappaleet, ettei vain alkaisi toistamaan itseään. Kappaleet eivät todellakaan noin vain synny, vaan luomistyö ottaa aikansa.

Laulaja on antanut viimeisen vuoden aikana vain muutaman pidemmän haastattelun. Tämä on osaltaan aiheuttanut sen, että otsikot ovat alkaneet elämään omaa elämäänsä. Millaisista asioista olet joutunut menestyksen takia luopumaan?

– En mielestäni mistään. Olen elänyt tässä tilanteessa enemmän tai vähemmän kymmenen vuotta. Yleisissä uimahalleissa en enää käy. Kerran minulta tultiin pyytämään uimahallissa nimmaria, kun olin suihkussa – siis ihan nakupellenä ja sampoot päässä. Tuolloin tunsin itseni todella haavoittuvaksi. Taisin kuitenkin silti ihan reippaasti kirjoittaa nimikirjoituksen. Välikohtaus tosin muistutti minua, että ainiin, ehkä ei enää tänne.

OSALLISTU JENNI VARTIAINEN-KILPAILUUN!

n_img_5751.jpg

Ennen määräämättömän pituiselle tauolle jäämistään Jenni Vartiainen vetää Kansallisteatterissa Seili-kiertueensa päätöskeikan. Keikka näkyy myös Finnkinon elokuvateattereissa ympäri maata. VASTAA 22.8 MENNESSÄ KYSYMYKSEEN: MIKÄ JENNI VARTIAISEN KAPPALE ON KOSKETTANUT SINUA ENITEN JA MIKSI. VOIT VOITTAA KAKSI LIPPUA PÄÄTÖSKEIKALLE FINNKINON TEATTERIIN 28.8. VOITTAJALLE TOIMITETAAN UUSI MYÖS  SEILISSÄ – DVD SEKÄ VALOKUVAAJA KALLE BJÖRKLUNDIN KUVAAMA VALOKUVAKIRJA JENNI VARTIAINEN – TOMUISELLA TIELLÄ. MOLEMMAT JULKAISTAAN 24.8.

Lähetä vastauksesi siis 22.8 mennessä osoitteeseen emilia.pyykkonen@a-lehdet.fi. Laita vastauksen yhteyteen koko nimesi ja puhelinnumero.

Ensi viikolla blogissa arvio DVD:stä!

Kuvat: Kirsi Tuura

 

 

 

Kommentit (8)
  1. Pirkko Vierailija
    19.8.2011, 12:45

    Kyllähän se on tuo niin koskettava Missä muruseni on.
    Kuuntelen sitä aina vedet silmissäni.

  2. Minua on ehdottomasti koskettanut ”Missä muruseni on”, ”Ihmisten edessä” ja ”Nettiin”. Useimmat Jennin biisit ovat todella loistavia. Ja hän on mieletön esiintyjä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *