Hollywood-nousukas Kim Kardashian

spl473888_001.jpg

”It’s not as easy as people think. It is, you know, a little painful”

Kim Kardashian kommentoi raskauttaan uudenvuoden juhlissa 10AK-klubilla Las Vegasissa.

En olisi uskonut, että uhraan enää koskaan postausta Kim Kardashianille, mutta koska hän nyt odottaa esikoistaan räppäri Kanye Westille niin on pakko. Siis onnea vauvasta jne, mutta miten arvostettu tuottaja-räppäri kuvittelee elävänsä tasapainoista perhe-elämää naisen kanssa, joka

1.) on yhä naimisissa edellisessä liitossaan koripalloilija Kris Humphriesin kanssa. Liitto kesti 72 päivää, kunnes Kim haki eroa. Erosotku on kesken, koska tulevan ex-miehen kanssa ei ole päästy sopimukseen raha-asioista.

2.) Kimin meriitteihin kuuluu lähinnä se, että asianajaja- isä puolusti aikoinaan oikeudessa O.J Simpsonia. Meriitti kai sekin, että Kimin eksän kanssa kuvaama kotipornoviedeo päätyi nettiin. Ja sitten Kim saikin oman tosi-tv-sarjan..

3.) jos tulevat vanhemmat ikinä pääsevät naimisiin, liitto olisi 32-vuotiaalle Kimille kolmas.

Tosiasiahan on, että yhteinen lapsi Kanyen kanssa, nostaa Kimiä taas Hollywoodin sosiaalisessa asteikossa monta askelta ylöspäin. Mitä se tekee sitten Kanyen maineelle ja uralle onkin toinen juttu..

Aikaisemmin aiheesta Kuplissa: Miten yleisiä pikaliitot ovat? 

kuva: Splash News

Kommentit (14)
  1. Ei oo heleppooo olla julkkis – edes-tosi-tv-julkkis

  2. Pieni korjaus, ero Krisin kanssa ei ole ohi, koska mies haluaa mitätöinnin ja Kim avioeron. Tietenkin mitätöinnin avulla Kris pitäisi rahansa ominaan mutta pääsisi myös irti kaikista salassapitosopimuksista 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *