Huippis-voittaja Anna-Sofia: Yritin tulla toimeen Helenin kanssa!

Kuplia

 

Anna-Sofia Ali-Sisto, 20, sitten vei Huippiksen voiton. Soittelin neidolle sunnuntaina, ja Anna-Sofia vastasikin vallan Milanossa.

Onnittelut voitostasi. Kuinka kauan olet joutunut salaamaan tiedon?

- Voitto ratkesi kuvausten päätyttyä kesällä. Läheisimmät ystävät, perhe ja poikaystävä ovat tienneet asiasta. Muita utelijoita olen kehottanut katsomaan sarjaa.

Kuinka pitkään olet ollut Milanossa?

-  Lähdin ensimmäistä kertaa 18.9, ja olin kaupungissa noin kuukauden. Kävin castingeissa, tein näytösmallin töitä sekä kuvauksia. Nyt palasin tänne viime viikolla ja olen jouluun asti.

Vaivaako koti-ikävä?

- Välillä. En kuitenkaan tunne itseäni yhtään yksinäiseksi, sillä jaan huoneen kahden muun mallin kanssa. Olen ehtinyt viettämään aikaa syksyllä myös Oulussa.

Joko olet saanut kutsuja mallimaailman ykkös-kemuihin?

- Kaikenlaisia kutsuja kyllä tulee. Käyn muutaman kerran viikossa ulkona. Juon kuitenkin vain muutaman lasillisen, sillä yleensä aamulla on aikainen herätys joko castingeihin tai kuvauksiin.

Miten poikaystäväsi on suhtautunut uuteen uraasi?

-  Hän on tukenut minua, kuten perheenikin. Hän pystyy tekemään etätöitä, joten hän kävi viime kerralla täällä ollessani luonani. Nyt hän tulee taas pian.

Tunnistitko itsesi sarjasta?

-  Olen ujo, mutta kyllä tätä piirrettä korostettiin nyt liikaa. En kuitenkaan koe itseäni erityisen ujoksi. Lopulta tuomaritkin joutuivat myöntämään, että en ole niin yksipuolinen, kuin olivat kritisoineet.

Sinulla oli Huippis-talossa myös vihamiehiä. Varsinkaan Helen ei tuntunut pitävän sinusta?

- Huomasin tämän kyllä kuvausten aikana. Kun talossa oli vielä muita, hakeuduin muiden tyttöjen seuraan. Kun jäimme Helenin kanssa kaksin taloon, ajattelin että välimme paranivat hiukan. Olisin toivonut, että Helen olisi kertonut vain minulle vihastaan, eikä toitottanut asiasta koko kansalle. En ole nähnyt kaikkia Huippiksen jaksoja, mutta kaverini kyllä ilmoittivat pitkin syksyä, että taas se Helen puhui sinusta pahaa. Olisin halunnut tulla Helenin kanssa toimeen.

Oletko pitänyt sarjan kilpailijoihin kuvausten jälkeen yhteyttä?

- En ole nähnyt heitä, kun monet asuvat eri puolilla Suomea. Facebookin kautta olemme viestitelleet jotain.

Kerro vielä millaisista töistä haaveilet?

-  Tykkään ehkä eniten kuvauksista. En vielä tiedä, mikä olisi ykkös-brändi tai suunnittelija, kenelle ehdottomasti haluaisin tehdä töitä. Toivon, että pääsen tulevaisuudessa matkustelemaan myös muualle kuin Milanoon.

No voittiko teidän mielestänne oikea tyttö? Toiseksi tulleen Helenin kuulumisia ja uutta ulkomuotoa voit ihailla täältä.  Video Huippiksen pressistä ja Anne Kukkohovin haastattelu löytyvät täältä. Jenna taas tapasi sarjassa vierailleen kuvaaja Nigel Barkerin. Ja sitten vielä täältä voi käydä tsekkaamassa, millaista palautetta Huippis-kilpailijat ovat saaneet ulkonäöstään noin yleensä.

kuva: Jaakko Jaskari

 

 

 

Kommentit

Aaaah, mun suosikki oli Minna. Minua ei haittaa hänen pituus, koska olen vlokuvaaja... Toivon että tulen tekemään yhteistyötä Minnan kanssa tulevaisuudessa.

Paljon Onnea Anna-Sofialle. Oli kiva seurata hänen kehitystä. Hän on myös ihana <3

usch

Kun huippiksen kilpailijoiden kuvat julkistettiin, meinasin Anna-Sofian kohdalla tukehtua. Miten joku voi olla noin KAUNIS? Olen todella onnellinen hänen voitostaan, maailma ansaitsee juurikin Anna-Sofian.  Muista kilpailijoista pidin kovasti myös Minnasta, Marista ja Helenistä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

tehkää tuon naisen kulmakarvoille jotakin, pliiiiiiiis...

Mäkin kattelin jo silloin kun kilpailijoiden kuvat julkistettiin, että toivottavasti tämä tyttö pääsee pitkälle. Ja pääsihän se :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Anna-Sofian Max Factor kuva oli aivan häikäisevä. Uskomaton kaunotar ja koko paketti kunnossa päälaesta varpaisiin.

Sugar & Pepper

Pidin Minnasta ja Eevistä. Harmi, ettei Eevi ollut kuvauksissa yhtä vakuuttava kuin catwalkilla. Toivoin ohjelman loppuvaiheessa voittoa Minnalle.

estella
Kirjallinen projektini

Anna-Sofia oli mun suosikki alusta asti :)

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Oma suosikkini oli Minna. Yllätyin hänen putoamisestaan.
Vähän ihmettelen, miten ohjelmassa tuomarit korostivat hakevansa tältä kaudelta karismaa. Karsimaattisin tyttö oli finaalikaksikossa, muttei kuitenkaan voittanut?
Anna-Sofia oli kuitenkin hyvä valinta. Tulee varmasti tekemään paljon töitä. Erittäin kaunis tyttö. :-)

minävaan (Ei varmistettu)

Onneks Anna-Sofia voitti, eikä se inhottava Helen, joka jatkuvasti haukku Anna-Sofiaa. Kateus ei todellakaan ole kaunista! Ettäs kehtas vielä kaiken kansan kuulleen haukkua toista.

Onnea Anna-Sofialle! Ujous ei ole mikään este, se kyllä kaikkoaa iän ja kokemuksen myötä. ;)

Anite (Ei varmistettu)

Eihän karisma tarkoita samaa kuin päällekäyvyys ja pakonomainen itsensä esille tuominen. Karisman paras synonyymi olisi kenties persoonallisuus ja viehätysvoima tai paremminkin näiden kahden yhdistelmä. Kyllä Anna-Sofialla sitä riittää ihan siinä missä Helenilläkin, hänellä on vain erilainen temperamentti. Anna-Sofia on ehkä tyypillinen suomalainen, viileä, vaalea ja hillityn salaperäisellä tavalla viehättävä. Helen taas on jenkkityylinen suulas, räiskyvä ja avoimen flirtti miestennielijä. Omasta mielestäni hänen töykeytensä ja puheista läpi paistava huono itseluottamus kuitenkin söivät hänen viehättävyyttään. Kun kisa kuitenkin on kauneuskisa, lopulta kuvat ja soveltuvuus alallle ovat ratkaisevimmat. Näissä tytöt olivat melko tasaväkisiä, joskin aivan eri tyyppisiä. Anna-Sofia on kuitenkin heistä kahdesta ehkä monipuolisempiin työtehtäviin sopiva ja mitoiltaan täydellinen malliksi. Uskon silti että ainakin kärkikolmikko -Minna, Helen ja Anna-Sofia- tulevat kaikki työllistymään alalla. Menestystä siis kaikille!

usch

Hyvin puittu, Anite!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen äärettömän iloinen tytön puolesta ja uskon, että tässä meillä on timantti. Hieman hiomaton, mutta odotan innolla uutisointia siitä, että Anna- Sofia jatkaa nousuaan mallimaailman kärkikastiin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikös tällä kaudella pitänyt hakea karismaattista tyyppiä? Karismaa korostettiin puheissa, mutta voittajaa valittaessa se kyllä kokonaan unohdettiin. Mielestäni Anna-Sofian olis pitänyt pudota jo paljon aiemmin, sillä häneltä puuttuu karisma.

Nasu (Ei varmistettu)

Samaa mieltä edellisen kanssa, eli karismaattinen Anna-Sofia ei mielestäni ole. Kaunis tyttö ei siinä mitään ja hyviä kuvia mitä kauden aikana näin. Mielestäni Minna oli kärkikolmikosta kovin, muuntautumiskykyinen ja yllätti usein positiivisesti. Siinä mielessä kuitenkin hyvä, että Anna-Sofia voitti, eikä Helen, sillä Helenhän on virolainen ja kyseessä on kuitenkin Suomen huippumalli. Toivottavasti kukaan ei pidä tuota rasistisena kommenttina, siksi sitä ei ollut tarkoitettu...

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisin halunnut Eevin voittavan, tai sitten Minnan. Helenissä tosiaan ihmetytti hänen jatkuva kateus Anna-Sofiaa kohtaan, vaikka omasta mielestäni porukassa oli esim. Eevi ja Minna olivat vahvempia ilmaisussa kuin Anna-Sofia. Mutta ilmeisesti kauneus painoi puntarissa tällä kertaa enemmän kuin ilmaisu ja karisma.

Vierailija (Ei varmistettu)

jotenkin olen saanut Helenistä epärehellisen ja huonon kuvan. Googlettamalla sain Helenin kuuluisasta tanssikoulusta tämän tuloksen.
http://www.yritystele.fi/search/apachesolr_search/Helen%20Preis

Eli kun tyttö hehkuttaa olevansa tanssinopettaja ja yrittäjä, ei ainakaan liki viimeisen vuoden aikana yrittäjänä toiminut. Mitähän muuta takana?

ja kun valitti kohtelusta (ja jälkeenpäin muka kiinteytyi) olisihan voinut jo ohjelman aikana asialle jotainm; olisi ainakin antanut osviittaa siitä, että haluaa tosissaan alalle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Karisma ja karisma. Kyllä sitä tarvitaa, mutta jos kauneus ja omatunto ei siitä (itkijät palautteen saadessa) ei karisma auto; tarkoitan puhtaasti Heleniä. A-S otti palautteen vastaan ja otti siitä opiksi. Onneksi ei kaikkien tarvitse olla suuna päänä kuten joidenkin.

Vierailija (Ei varmistettu)

No voittiko teidän mielestänne oikea tyttö?
EI!!!!!!!!!!!!! Helen on paaaaaaaljon kauniimpi ja toivon hänelle paljon keikkoja, parempia kuin A-S:lle!!! XDDD

Vierailija (Ei varmistettu)

Minna oli paras, hänen olemuksestaan huokui älykkyyttä. Minna on myös kaunein kasvoiltaan ja hänellä on valloittavin hymy. En ymmärrä miksi tiputettiin paras tyttö pois pituuden takia, kun sen olisi voinut hyvin kompensoida korkeakorkoisemmilla kengillä aina tarpeen tullen. Toivottavasti Minnasta kuullaan vielä! Onnea myös Anna-Sofialle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minna on puhunut fiksuimmin haastatteluissa. Sahra oli myös suosikkini, harmi että hän putosi pois jo niin alkuvaiheessa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei nuot ule kuitenkaan menestyyn niin hyvin kuin ihana Suvi Koponen

toivotus (Ei varmistettu)

Koko sielullaan toivon sinulle, Anna-Sofia, saada hyvä (korkea)koulutus ja normaalinen, inhimillinen työ. Suomi on kaunis ja puhdas maa. Toistaiseksi. Ei tarvitse hyppiä lantaruumaan.
P.S.: Camille Claudel ei ole ollut vain A. Rodinin lempimalli, mutta hän itse oli kuvanveistäjä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.