Hyvästi rakastettu (tosi-tv)-pari Sharon ja Ozzy Osbourne

so.jpg

Sharon ja Ozzy Osbournen (asumus)ero tuskin koskettaisi, jos en olisi seurannut aikoinaan The Osbournes -sarjaa. Tämä siis oli vielä auvoista 2000-lukua, jolloin julkun oma tosi-tv-sarja tuntui vielä fressiltä brändäykseltä. Uskoisin tämän sarjan olleen varsinainen sukupolvi-kokemus! Vai väittääkö joku 80-luvulla syntynyt, ettei olisi seurannut sarjaa?

 En tiedä, oliko nyt oikeasti hauskaa, että huumeilla aivonsa pilannut laulaja yritti tuntikausia saada television auki (jostain syystä tämä kohtaus jäi mieleeni), mutta jotakin sympaattista Ozzyssa ( ja Sharonissa) oli. Pari meni naimisiin vuonna 1982, joten woodilaisittain liitto kestikin ikuisuuden.

spl525213_001.jpg

The Osbournes -sarja nosti Ozzyn uran uuteen nousuun. Se teki myös sisaruspari Jack ja Kelly Osbournesta kuuluisia. Perheen vanhin tytär, Aimee, ei halunnut esiintyä sarjassa. Kuvassa (alla) Kelly poistui eilen isänsä luota tilanteeseen nähden suht hyvällä tuulella.

Aikaisemmin Kuplissa: Kelly Osbourne ja hypetetty laihdutus

Kuvat: Splash News

Kommentit (3)
  1. Sano älä muuta. Nyt oli arveluita viikonloppuna siitäkin, että Will Smithin pitkän liiton salaisuus olisi se, että he elävät ns.vapaassa suhteessa. Niin Vierailija (11:04), jospa tuo asumusero tai ero yleensäkin paljastuisi vain huhuksi.

  2. 🙁 Mikähän liitto tuolla kestää?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *