Idols-voittaja Diandra Flores: Näin teet pitkän uran.

1390992.jpg

1.) Kokoa itsellesi taustatiimi, joka osaa tehdä hittejä – mitä enemmän sen parempi.

2.) Levy-yhtiö todennäköisesti yrittää painostaa sinua tekemään levyn kuukaudessa kahdessa, mutta älä hyvä neito suostu! Siihen on syynsä, miksi Jenni Vartiainen, Chisu ja kumppanit pitävät pitkiä keikkataukoja. Oikeasti hyvien levyjen ja kappaleiden tekeminen vie aikaa!

3.) Opettele itse tekemään kappaleita. On aina katu-uskottavampaa, jos artisti on ollut jotenkin mukana kappaleiden tekemisessä/tuottamisessa. On tärkeää tietää, millaisia tarinoita haluat ihmisille biiseilläsi kertoa.

4.) Idols-huuman alussa muun muassa Antti Tuisku on kertonut virheellisesti ajatelleensa, että täysi tupa katsojia on arkipäivää. Mieti alusta saakka, miten onnistut säilyttämään sen täyden tuvallisen katsojia.

5.) Kukaan muu ei voi tehdä sinusta kiinnostavaa kuin sinä itse! Pidä siis langat omissa käsissäsi!

6.)  Ja se onnistuu musiikillisesti vain tekemällä hyviä kappaleita ja tarttuvia hittejä. Muuten sinua ei muista seuraavan Idolsin alkaessa kukaan.

Jos Diandra Flores, 17 ei voita tänä iltana Idols-finaalia, tapahtuu vääryys. Tässä olisi maallemme oma diiva (enkä nyt tarkoita todellakaan Diandran luonnetta), joka kestää aikaa. Toisen finalistin, Susanna Erkinheimon, 27, laulussa ei ole mitään vikaa. Mutta jos vielä viikkoa ennen finaalia lavaesiintymisestä tulee mieleen lähinnä peura ajovaloissa, niin kovin suuria takeita levytyssopimuksen saamisesta ei ole. Se kertoo myös tämänvuotisen Idolsin tasosta. Ilman Diandra Floresia koko kilpailu olisi ollut katastrofi.

Viime vuoden Idols-finaali ennusti, ettei ohjelma onnistunut löytämään kovinkaan kiinnostavia artistin alkuja. Lue tunnelmiani viime vuoden Idols-finaalista täältä.

Kuva:MTV3/Idols (http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/viihde/idols/uutiset_finaalit?1539436http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/viihde/idols/uutiset_finaalit?1539436)

 

 

Kommentit (1)
  1. viides sana kauneus paita terveys perjantai viikko”:*

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *