Jeee, vihdoin Euphoria-Loreen livenä!

loreen.jpg

Tää keikka on pakko nähdä ja tehdä! Koko kesän ykkölenkkimusahittibiisini Euphorian esittäjä, eli Loreen esiintyy perinteisessä Lastenklinikoiden Kummit ry:n Elämä lapselle-  konsertissa Hartwall Areenalla 12.9. Toki hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyy useita suomalaisia ykkösartisteja, mutta kiinnostavaa on, että miltä Loreen kuulostaa livenä. Euphoria-kappaaleensa lisäksi hän esittää kuulema myös uuden kappaleen lokakuussa julkaistavalta debyyttialbumiltaan. Jännä nähdä, jääkö Loreen yhden hitin ihmeeksi..

Edellisessä Kummien järjestämässä konsertissa keväällä väänsin Cheekin kanssa kättä, ja pohdin Apulannan poikien kanssa, voiko MM-kiekkopokaalista saada herpeksen..

 Elämä Lapselle -konserttiliput ovat myynnissä 20 €:n hintaan Lippupisteen toimipaikoissa sekä verkossa osoitteessa lippu.fi.

Ennakkolahjoituksia otetaan vastaan osoitteessa kummit.fi.

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 27 miljoonan euron edestä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *