Jenni Pääskysaari torjuu kaamosmasennusta kirkasvalokuulokkeilla. Onko joku kokeillut?

Kuplia

Suosikki-juontaja ei ole päässyt syksyllä downshiftailemaan. Korkojen kera - talkshow´n lisäksi Jenni Pääskysaari on reissannut maailmalla kuvaamassa Kadonneen jäljillä -sarjaa, jonka uudet jaksot nädään MTV3-kanavalla keväällä.

Mitkä ovat kolmen tytön äidin jaksamisen lähteet TOP3?

1.) JUMPPA
 - En kestäisi ilman jumppaa. Pyrin käymään tunneilla kolme kertaa viikossa, mutta väliin mahtuu yhdenkin jumppakerran viikkoja. Sen huomaa heti jaksamisessa.

2.)KIRJAT 

 - En jaksaisi pitkiä kuvausmatkoja ilman kirjoja. Aloitin juuri pitämään juuri omaa kirjablogia.

3.) KIRKASVALOKUULOKKEET

- Olen aika skeptinen ihminen, enkä polttele kynttilää korvan juuressa, jos minulla on korvatulehdus. Valkean kirkasvalokuulokkeita olen testannut nyt mielenkiinnolla. Kun meikkaan aamulla, laitan kuulokkeet samalla seitsemäksi minuutiksi korvilleni. Tutkimusten mukaan kuulokkeiden tänä aikana johtama kirkas valo auttaa kaamosmasennuksen oireisiin. Olen itse huomannut jaksavani paremmin, mutta lupaan raportoida tuloksista tarkemmin myöhemmin.

Tapasin Jennin eilen siis MTV3-kanavan kevään ohjelmien pressissä. Investoiminen kirkasvalokuulokkeisiin alkoi houkuttaa, mutta hinta on aika suolainen, noin 185 e. Onko joku teistä kokeillut ja onko kuulokkeista ollut millaista hyötyä?

Kuva: Jaakko Jaskari

 

Kommentit

Aino S

Poikaystävälläni on tuollaiset valokuulokkeet. Idea vaikuttaa tyhmältä, mutta toimivat ne jotenkin. Ainakin meillä tuo toinen jaksaa nousta paljon helpommin aamuisin, kun laittaa heti herätyksen jälkeen ensimmäisen torkun ajaksi valokuulokkeet päähän.

Ja onhan tuota laitetta testattu pariinkin otteeseen isoilla testiryhmillä. Tutkittu esim. sitä toimiikovalohoito parhaiten aamulla vai illalla otettuna. Tuloksia en tarkalleen muista. Taisi olla jotenkin, että osalle toimi paremmin aamulla ja osalle taas illemmalla otettuna. Eli pitää vain itse kokeilla kumpaan ryhmään kuuluu...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.