Jenni Vartiainen ja muut odotetuimmat Linnan juhlijoiden puvut

http://www.youtube.com/watch?v=TAdZMbYJU4Y

Syksyllä arvelin vielä hyvin voivani lykkiä Linnan juhlissa kahdeksannella raskauskuukaudella. Tänään ei harmita, että pomot päättivät toisin. Vauvamassu on niin kookas, että olen käyttänyt viimeisen kuukauden vain yhtä sopivaa äitiystunikaa työkeikoilla. Linnaan se olisi tuskin sopinut (siis tunika eikä myöskään massu).

Ihanaa käpertyä siis tänään perheen kanssa kotisohvalle seuraamaan (toivottavasti) pukuloistoa ja kollegoiden hikoilemista tungoksessa. Olin viime vuonna töissä juhlien jatkoilla ravintola Teatterilla, ja pääsin kotiin toimituksesta joskus neljän jälkeen aamuyöstä. Ehkä tällainen keikaus olisi ollut näillä kuukausilla liikaa.

Mutta niin, tältä illalta odotan näkeväni erityisesti näiden kolmen tyypin iltapuvut:

1. Jenni Vartiainen. Puvun suunnittelee Katri Niskanen, joka ei ole saanut kommentoida asua ennen Jennin sisääntuloa. Jenni on palkittu monta kertaa tyylistään, Katri taas suunnittelemistaan asuista. Aivan paineitta tätä pukua ei varmasti ole väsätty.

Jenni-fanien kannattaa myös kuunnella tänään tarkkaan laulajan antamat haastattelut, sillä Linnan juhlat ovta ymmärtääkseni ainoa julkinen tilaisuus, joissa hän näyttäytyy taukonsa aikana.

2. Malli Mirella Koullias (tulee MM-jääkiekkoilija Ossi Väänäsen avecina).

3. Suunnistaja Minna Kauppi. Hänellä on ollut joka vuosi (kun hän on kemuissa ollut) mielestäni yksi illan kauneimpia pukuja.

Kenen asun te odotatte näkevänne? Ja täyttyivätkö odotukset?

 

Kommentit (1)
  1. Oioioio, sä odotat vauvaa?! En tiennyt.

    Onnea kovasti.

    Ja Jenni on kyllä kova ja pukeutuu varmasti juurikin niin yllätävästi, mutta samalla tyylikkäästi kuin odottaa saattaa. Mirella nyt taasen on hyvän näköinen vaikka muumiyökkärissä, jos haluaa.

    Lämmintä itsenäisyyspäivän viettoa, villasukat jalassa se on parhautta (ja sitähän me täällä..)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *