Jennifer Aniston-dieetin pahoinvointi olikin vauva! Nämä julkut odottavat kanssani.

Aivan. Kesäkuussa testaamani Jennifer Anistonin dieetin aiheuttama pahoinvointi ei johtunut vääristä ruoka-aineista tai liikkumisesta helteellä, vaan raskauspahoinvoinnista. Koska useampi julkku on tiedottanut odotuksestaan, ajattelin itsekin tulla ulos kaapista.

wenn5705849.jpg

Epäilen MTV Music Awardseissa raskautensa maananatain vastaisena yönä paljastaneen Beyoncén, 29, olevan kanssani samoilla viikoilla. Kuvassa neiti esiintyy vielä konsertissaan 16.8, eikä raskautta huomaa. Nyt kaksi viikkoa myöhemmin vatsa on pulpahtanut näkyviin. Samoin on käynyt itselleni. Tietenkin vatsan kasvu on yksilöllistä, ja minulle lapsi on toinen, jolloin vatsa näkyy nopeammin. Beyonce puolestaan odottaa räppäri-miehensä Jay-Z:n kanssa esikoistaan. Katsotaan osuuko parin vauvauutiset omani kanssa yhteen sitten tammikuun lopulla (jos meillä kaikilla menee kaikki hyvin ja suunnitellusti.)

wenn3439899.jpg

Myös näyttelijätär Jennifer Garner odottaa siippansa Ben Affleckin kanssa lasta. Tuleva lapsi on parin kolmas, sillä heillä on ennestään kaksi tytärtä.  Parin tiedottaja ei ole vahvistanut uutista, mutta kuvat ja kuulu lähipiiri puhuvat taas puolestaan. Vai mitä mieltä olette?

Kuninkaallisista sekä Ruotsin prinsessa Victoria ja Tanskan nuoremman prinssin Joachimin Marie– puoliso odottavat.  Kuninkaalliset lasketut ajat ovat myös ensi vuoden puolella. Victorian maaliskuista lasketun ajan on spekuloitu olevan todellisuudessa aikaisemmin, jotta prinsessa pääsisi synnyttämään rauhassa.

Tuleeko teille mieleen muita odottajia? Lisään itse vielä kotimaisista listaan näyttelijätär Matleena Kuusniemen, joka odottaa toista lastaan.

Kommentit (9)
  1. ainakin yllätysodottaja carla bruni, joulukuussa. 😉 ja onnittelut! 🙂 itse säälin kovasti victoriaa ja englannin catherinea – en edes pysty kuvittelemaan, millainen lisä-angsti-elementti syntyy siitä, että koko maailma seuraa ensin raskaaksi tuloa ja sen jälkeen sen etenemistä, kaikki kun ei aina mene niinku strömsössä.. sen lisäksi, että koko maailman mielestä heidän tärkein tehtävänsä on lisääntyminen. huh. onnea siis kovasti etenkin julkkisodottajille!

  2. Kiitos kaunis ihanat! Nyt eletään niitä aikoja, että alkuvuoden 2012 odottajia alkaa ilmaantua.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *